Calificaţi pentru barajul de accedere în Liga a III-a

• publicat la: 7 iunie 2010
Calificaţi pentru barajul de accedere în Liga a III-a

Victoria Carei a învins, sâmbătă, în finala campionatului judeţean de fotbal Gama Homoroade, într-un meci dramatic, decis în urma loviturilor de departajare. Prin această victorie, careienii s-au calificat pentru barajul de accedere în Liga a III-a.

Fotbalul e un sport paradoxal. Anul trecut, cu o echipă mult mai puetrnică decât actuala, Victoria Carei pierdea finala campionatului, 2-1, cu Turul Micula, într-un meci pe care l-a dominat clar. Sâmbătă, pe stadionul Olimpia, echipa antrenată de Tabi Zsolt şi Kovacs Antal, cu 13 jucători lipsă, faţă de precedenta finală, a învins, la penaltiuri, Gama Homoroade şi a devenit campiona judeţului.

Pentru a pătrunde în eşalonul al treilea, Victoria carei va diputa un meci de baraj, la Zalău, în 15 iunie, împotriva campioanei din judeţul Maramureş, Spicul Mocira.

Un meci memorabil

Jocul de sîmbătă a avut două reprize diametral opuse, dominat de câte una dintre cele două pretendente la titlu. Ocazii, nenumărate, nu mai puţin de 7 bare (cinci pentru Homoroade, 2 pentru Victoria), ritm, suspans, prelungiri şi evident lovituri de departajare. În plus, în tribune au fost 2000 de spectatori, brigada de arbitrii de Liga I, presă din tot judeţul, televiziunea locală şi prima transmisie online, în timp real, aici pe www.buletindecarei.ro

Gama Homoroade

Codrenii au dominat clar prima repriză. Au deschis scorul prin Mare, în minutul 20, au ratat apoi patru ocazii de gol, în primele 45 de minute. În partea a doua au căzut fizic, dar au reuşit să nu primească decât un gol, iar în finalul jocului, în chiar ultimul minut, au lovit, în aceeaşi fază, bara porţii lui Cionca, de două ori.

Victoria Carei

Tinerii careieni au debutat timoraţi, copleşiţi de miza meciului, şi au dat semne de slăbiciune, în primul rând la nivelul liniei mediene, unde Dascăl şi Roşu au fost mereu depăşiţi şi nici nu au contribuit real la construcţie. Flancul drept, cu Sîrca şi Balogh, a fost inexistent, ira Gnandt a răma sizolat în banda stângă. În partea a doua, odată cu intrarea lui tabi, în locul lui Roşu, lucrurile s-au aşezat, echipa a fost mult mai organizată şi mai determinată, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă, Balogh semnând egalarea în minutul 70. Alătuir de faza golului echipa a ratat multe alte oportunităţi, dar a şi scăpat,, cu noroc, sau datorită lui Cionca din multe faze grele.

Meciul lui Cionca

Aurelian Cionca a făcut un j9oc excelent. Portarul, revenit în retur, de la Cămin, a avut câteva ieşiri greşite în primele 45 de minute, dar după pauză a închis poarta. A scos incredibil în cel puţin patru faze clare de gol, dintre care două în faze de unu contra unu cu adversarii. În plus, Cionca a apărat două lovituri de departajare, fiind, practic, cel ce a decis soarta campionatului.

Victoria Carei: Cionca – Balogh, Alexuţan, Peczer, Negrea – Sârca, Roşu, Dascăl, Gnandt – Ozsvath, Hagen. Au mai jucat: Tabi, Kovacs L.

comentarii

de Missogin la 7 iunie 2010 - 15:43

bravo Cionca !

de Dani la 7 iunie 2010 - 15:49

Bravo Ozsvath !! Bravo Carei !! Respect Tabi,Puha si Papp !!hai Staruinta !!Suntem mandrii de tine Ozsvath Fera !!Hai Staruinta Berveni !!

de florentina la 7 iunie 2010 - 17:31

Bravo A.Cionca ai fost cel mai bun? ce v-am zis eu acum o luna si ceva?. felicitari la toti jucatorii si antrenorului TABI ZSOLT.

de florentina la 7 iunie 2010 - 17:32

BRAVO CIONCA!

de oliko la 7 iunie 2010 - 18:33

super Cionca! Baiat bun!

de ioiiiiiiiiiiiii la 7 iunie 2010 - 19:08

Asa ech. penibil anu a fost niciodata la carei….VOUA CHIAR NU VA E RUSINE LA CE ATI JUCAT SI SAMBATA ..GAMA CU O ECH. DE BATRANI VA DOMINAT ..A , AVUT 2 BARI IN PRELUNGIRI,,,,SI-AU BATUT JOC DE VOI LA ZALAU VETI FII UMILITI DE O ALTA ECH. DE PENSIONARI….

de daaaaaaaaaaaaa la 7 iunie 2010 - 19:11

DAAAAAAAAAA daschel si ghini sant ……VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…MAI DA CHIAR NU VA E RUSINE LA CE FOTBAL JUCATI..daschel cate pasae ai dat in TUSA nu vezi ca toata lumea se rade de tine ??????

de suporteru la 7 iunie 2010 - 19:17

Am fost sambata partas la cel mai mARE CIRC din istoria fotbalului CAREIAN….2 adunaturi de ech. care nu au treaba cu fenomenu au facut judetu de ras si mai urmeaza la ZALAU se se faca de RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS inca o data sa ajuns ca la CAREI sa se vorbeasca de daschel si ghini sau haghen…mai copii pe vremea mea nu a fost ech. de juniori asa SLABA CA VOI nu aveam voie pe terenu mare iar voi va credeti mari fotbalisti..uni marii antrenori TABI tata lasate nu te mai fa de rusine..mini am crezut ca esti un on serios da mama inselat …RESTU e CAN CAN….

de sany la 7 iunie 2010 - 19:18

Oarau e cu 3 clase peste carei si gama acuma va zic daca ajungeti in finala cupei cu OARU veti fi UMILITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII de la 3 in sus.

de doru la 7 iunie 2010 - 19:22

sa dea domnu sa fie finala cupei intre OAR si cacarei….va dam fara numar.

de vasi la 7 iunie 2010 - 19:23

cane se joaca cupa>>?????????????????

de gabi la 7 iunie 2010 - 20:33

@suporteru
ai dreptate, mama ta a inselat cu multi pe tatal tau, de nu mai stii nici tu care sunt parintii tai! :))

de pele la 8 iunie 2010 - 11:15

pt ioiii,si ceilalti „maestri emeriti ai fotbalului romanesc” muriti de ciuda!,vou nu e bun nici un rezultat!!!!mancavar corhazu!!!

de xyz la 8 iunie 2010 - 18:57

va rog sa-mi spuneti,ce sport din a reprezentat mun.Carei intr-o liga(divizie) nationala de seniori???(liga I,II sau III).

de echipa votka la 9 iunie 2010 - 00:02

cea mai slaba echipa din istoria careiului….se bucura ca bat nistenatrani…doua echpe v-au batut mar…oar si cauas si voi vreti in liga a trreia….nici o sansa panaramelor

de kovacs antal (puha) la 9 iunie 2010 - 06:36

pt echipa votka,unde ne-a batut cauasul?la carei a fost 4-1,iar acolo 2-0,cea mai slaba echipa a castigat campionatul judetean!!!!,am avut echipa si mai buna si am terminat pe locul III in campionatul judetean……pt xyz,echipa de scrima a fost in div A,iar fotbalul in C siB nu?!

de kovacs antal (puha) la 9 iunie 2010 - 06:40

incodata zic”OARUL a furat” a folosit jucatori fara drept de joc!!!!! si Ben Jonson a fost campion mondial la 100 m ,dar a trisat ,folosind stupefianti!!!,in acest fel a devenit campion mondial Carl Lewis!!!!,sau nu stiu eu bine?!

de xyz la 9 iunie 2010 - 09:22

cine nu intelege ca Oarul a folosit 2 jucatori care nu aveau drept de joc,inseamna ca e batut in cap(rau intentionat). Nu trb bagati in seama! Vedeti ca nu stiti ce sport din Carei a fost intr-o divizie nationala,ultima oara!!!

de gabi la 9 iunie 2010 - 18:19

de pe informstia zilei

Miercuri, pe stadionul Olimpia s-au jucat cele doua semifinale ale Cupei Romaniei – faza judeteana. In primul meci, Victoria Carei a invins greu Energia Negresti-Oas cu 2-1. Pentru careieni au marcat Osvath (17) si Hagen (88), iar pentru negresteni Salagean (42).

In cealalta semifinala Somesul Oar s-a impus cu 3-1 in fata Olimpiei Cauas, prin golurile lui Nagy (7) si Zsiga (25, 39), in timp ce pentru Cauas a marcat Campan (22). Finala se va juca vineri de la ora 18.00, tot pe stadionul Olimpia.

de Missogin la 10 iunie 2010 - 14:54

Meciul de maine cu Oarul nu se va da in direct pe Buletin de Carei, ca si cel cu Gamma Homoroade?

de dani la 18 iunie 2010 - 09:57

bravo puha… ce tampeni poti scrie bai frate Oaru va batut de 3 x..ce mai vreti la ZALAU va umilit o ech de pensionari voi chiar nu aveti putin bun simt ce vrei cu dascal ghini alexutan astia fac numai parada modei in oras si pe teren…le lipseste numai ochelai de soare si ar fi totu ochei.

Lasati un comentariu