TIR Airsoft la prima ediţie

• publicat la: 21 iunie 2010
TIR Airsoft la prima ediţie

Prima ediţie a concursului de tir airsoft „Villa Karul” a avut un  succes neaşteptat.Sâmbătă, 19 iunie 2010, cu ocazia festivalului „Villa Karul”, Asociaţia Sportivă „Corvus Regia” alături de echipa de airsoft KEA Carei au organizat un concurs de tir airsoft.

Acest concurs a fost conceput în special pentru amatorii doritori să facă cunoştinţă cu replicile de airsoft –  joc devenit, de curând, sport oficial în România. Spre marea bucurie a organizatorilor, se pare că tânărul sport a trezit interesul a numeroşi careieni care au profitat de această ocazie pentru a încerca, gratuit, senzaţia de Counter Strike.

Cei 31 de participanţi au fost întâi instruiţi, li s-au dat indicaţii asupra modului în care vor efectua tragerile şi li s-a oferit echipamentul de protecţie obligatoriu. Cu toate că marea majoritate a participanţilor a fost la primul contact cu o puşcă airsoft, rezultatele au fost peste aşteptări. Astfel, Bibărţan Bogdan a obţinut locul I cu 150 de puncte; pe locul II s-a clasat Bertalan Ionuţ cu 140 de puncte, iar pe locul III – Szabo Imre cu un total de 135 de puncte.

Tuturor concurenţilor li s-au oferit diplome de participare care conţineau ţinta „ciuruită”, punctajul şi locul ocupat în clasament.

Concursul s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a membrilor echipei KEA Carei. În palmaresul acestei echipe se înscriu un loc II şi o distincţie de „Best team leader”obtinute la Concursul Naţional „Iron Team” Rou 2008 – patrulă airsoft şi titlul de „Best orientation team” la ediţia din 2009 a aceluiaşi concurs.

Succesul concursului de tir airsoft i-a bucurat pe organizatori care îşi propun, pentru ediţiile viitoare ale festivalului „Villa Karul” şi alte întreceri antrenante pentru careieni.

Dragoş Georgescu

comentarii

de claudiu MBOT la 24 iunie 2010 - 03:16

frumos din partea kea carei

Lasati un comentariu