Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită şi la Carei

• publicat la: 27 septembrie 2010
Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice  sărbătorită şi la Carei

Direcţia de Cultură a Municipiului Carei, organizează în data de 2 octombrie 2010, cu începere de la ora 16, pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei, un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a persoanelor Vârstnice.

Participă formaţii şi solişti ai Centrului Cultural al Municipiului Carei: Magic Dance (instructor Raluca Păvăluc), Ansamblul Ceatăra (instructor Adrian Paşca), Ansamblul Rekettye (instructor Szekely Sara), Ansamblul Rote Rose (instructor Szucs Endre) şi cercul de muzică uşoară (instructor Szucs Jozsef). În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se amână pe odată ce va fi ulterior comunicată publicului.

În cadrul evenimentului va avea loc o acţiune de „Îmbrăţişări Gratuite” susţinută de membrii cercului de teatru amator conduşi de Kiss Zita.

Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Biblioteca Municipală Carei organizează în data de 1 octombrie pentru utilizatorii de vârsta a doua si a treia a bibliotecii un simpozion de metode naturiste şi de întreţinere corporală susţinut de D-na Kárándy Ágota. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 13 la Sala de lectură a bibliotecii.

Este o zi specială pentru noi toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă. Ne aplecăm cu respect în faţa părinţilor şi bunicilor noştri pentru tot ce au făcut pentru noi cei tineri.

Bogdan Georgescu

Lasati un comentariu