Mai sunt bilete de odihnă pentru bugetari

• publicat la: 31 august 2011
Mai sunt bilete de odihnă pentru bugetari

Doar jumătate dintre biletele de odihnă destinate bugetarilor au fost valorificate până în prezent. Astfel, doar 469 dintre cele 1019 de bilete de odihnă au fost valorificate de către bugetarii sătmăreni. Până la data de 31 august Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare a primit 1019 bilete de odihnă destinate bugetarilor valabile pentru cele 14 serii a câte sase zile. Ultima zi până la care aceste bilete de odihnă mai pot fi valorificate este 23 septembrie.

Ultimele serii sunt 30 august, 5 septembrie, 11 septembrie, 17 septembrie si 23 septembrie. Sătmarenii au depus 546 de cereri de bilete de odihna pentru statiunile Herculane, Olimp, Sângeorz, Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn, Căciulata, Felix, Neptun, Saturn, Vatra Dornei si Voineasa. Valoarea unui bilet este cuprinsă între 361 si 500 de lei pentru o persoană. Totodată reprezentantii Casei Judetene de Pensii au incercat să ii multumească si pe pensionari aceştia fiind beneficiari a două serii de bilete de tratament in luna august.

Până în prezent au fost valorificate 646 de bilete. Lista cu pensionarii sătmăreni este afişată pe site-ul Casei de Pensii, precum şi la sediul acesteia, iar persoanele interesate de biletele suplimentate sunt aşteptate la sediul Casei de Pensii pentru a intra în posesia lor.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu