In Extenso în turneu

• publicat la: 6 octombrie 2011
In Extenso în turneu

Grupul careian In Extenso incepe azi,6 octombrie, seria concertelor in cluburi, primul fiind  Jazz & Blues Club din Targu Mures, locaţie unde vor concerta şi bucureştenii de la Spitalul de Urgenţă şi clujenii de la Nightloosers.

După Târgu Mureş, In Extenso va mai concerta in aceasta lună la Satu Mare, Baia Mare, Oradea şi Sighetu Marmaţiei, urmând ca luna viitoare formaţia careieană să se deplaseze şi la Cluj Napoca şi Timisoara .

Mihai Goth-Chitară, lead vocal,Jozsef Szucs-Tobe,Bogdan Georgescu-bass,Simion Bărnuţiu-clape,Cserey Csaba-percuţie  şi Nora Denes solist vocal sunt membrii formaţiei In Extenso .

Formaţia a luat fiintă în toamna anului 1996, an în care au înregistrat primul album intitulat Zilele sunt nopţi.

În 1997 albumul este lansat de către Roton şi distribuit la nivel naţional . Tot în acel an, piesa CONCERTUL este inclusă pe compilaţia TOP ROCK MANIA alături de piese ale unor trupe româneşti consacrate printre care amintim: Semnal-M, Compact, Holograf, Iris .etc. În anul 1998, au lansat albumul intitulat O 9 Zi.

Muzica pop-rock cu influenţe chiar din sfera jazz-rock, făcea din acest album un proiect ambiţios în peisajul muzical românesc din acea perioadă. Albumul a fost editat de către Fundaţia Phoenix şi spre deosebire de primul album, acesta s-a  bucurat de o lansare la Bucureşti susţinută de apariţii în presă şi de o cântare în clubul Back Stage din capitală. În aprilie 2001, au realizat şi primul lor clip video produs de Sphetnik Film & Partners. Piesa intitulată “NU TE POT UITA” a fost  difuzată pe postul muzical Atomic TV în octombrie 2002. Având un sound aparte, a avut un impact pozitiv asupra publicului.

redactia

comentarii

de VIORICA BILATIU la 7 octombrie 2011 - 08:37

BRAVO IN EXTENSO !!!! Adevaratele valori dainuie in timp …

Lasati un comentariu