Schimbare de paroh la Biserica Sf.Anton de Padova

• publicat la: 26 octombrie 2011
Schimbare de paroh la Biserica Sf.Anton de Padova

Duminică,23 octombrie, la Biserica greco-catolică franciscană Sf Anton de Padova din Carei,a avut loc instalarea oficială a noului paroh ,pr.Cristinel Bălan.

Sfânta Liturghie de instalare a fost oficiată de pr.Protopop Radu Filip,alături de un sobor de preoţi,pt. Daniel Iacob ,pr.Susanu Virgil,pr.Enăscuţ Ioan,pr.Viorel Cuş,pr.Roşu Marcel, pr.Butacu  Benone şi Blăjuţ Mihai.

Schimbarea survine în urma eliberării din funcţie, în cursul lunii trecute, a fostului paroh, Pr. Emanuel Agu.

Noul preot paroh, Pr. Cristinel Balan a mulţumit pentru încrederea acordată şi a implorat pe Isus Cristos, întemeietorul Bisericii să-i dea harul de a sluji cu iubire comunitatea încredinţată lui.Credincioşii l-au primit cu dragoste,i-au oferit flori şi i-au cântat” La mulţi ani !”

Prezenţa la Biserică este un privilegiu pe care fiecare din noi il are. Este o mărturie a ceea ce credem. Este un mijloc de a ne intări spiritual. Este ocazia de a ne întâlni cu Dumnezeu in locul in care Biserica cheamă Numele Său.

In inima noastră trebuie să fie mereu aprinsă flacăra iubirii şi să nu ne pierdem curajul din cauza vreunei slăbiciuni a spiritului, să mergem la picioarele crucii şi vom fi întăriţi.

Lasati un comentariu