Horoscop lunar – ianuarie

• publicat la: 31 decembrie 2011
Horoscop lunar – ianuarie

Săgetător

Inceputul de an va fi unul linistit, in primele săptămâni. Spre deosebire de ultimele luni ale lui 2011, o să ai mai mult timp liber pentru a sta cu familia. Acum ai ocazia perfectă să faci ceva de care nu te-ai putut ocupa până acum. Familia va fi cea mai fericită in această perioadă.

Capricorn

Incearcă să te relaxezi putin in ianuarie, pentru ca apoi urmează multe treburi ce te vor tine legat de birou. Calculează-ti bine timpul. In ultima saptamana, nu iti programa niciun drum pentru că vei fi nevoit să participi la un eveniment ce tine de familie si nu iti permiti să lipsesti.

Vărsător

In general va fi liniste in viata ta, insă asteapta-te si la cateva turbulente pe la mijlocul lunii. Acest lucru se intampla din cauza ta, pentru ca nu ai respectat anumite promisiuni facute unor apropiati. Pe viitor, nu repeta greseala, pentru a nu-i mai supara.

Peşti

Lipsa interesului fata de o problema de cuplu duce la discutii neplacute. Nu este bine sa incepi anul in acest fel, asa ca straduieste-te sa nu faci mereu pasul gresit. Aceasta este o lectie pe care trebuie sa o inveti si sa te feresti de momentele de acest gen. O sa vezi ca se va imbunatati atmosfera din cadrul cuplului printr-o simpla schimbare de comportament.

Berbec

La inceputul anului se intâmplă ceva ce te va face să iti schimbi planurile. La inceput te strambi, insa apoi realizezi ca iti va fi mult mai bine asa. Si familia este de aceeasi parere. Ultimele zile din luna te vor prinde prin alte orase cu treburi.

Taur

Nervii iti sunt intinsi la maximum de câteva persoane care intrec orice limita a bunului simt. Nu ceda in fata lor si incearca sa fii in continuare stapan pe situatie. In cateva zile se va rezolva si vei fi foarte multumit ca s-a terminat totul fara sa fii nevoit sa apelezi la violenta verbala.

Gemeni

In această perioadă ai impresia că toţi sunt impotriva ta. Este doar o impresie ce intervine din cauza faptului că din punct de vedere psihic nu prea stai bine, inca esti cu gândul la Crăciun si astepti bunatate din toate partile. Cand realizezi ca totul a trecut te intristezi si reactionezi negativ la gesturile celorlalti.

Rac

Esti plin de energie. Te simti excelent dupa perioada libera de care ai avut parte de sarbatori si ai puterea sa faci fata tuturor provocarilor. Si pentru ca este inceput de an primesti numeroase propuneri de proiecte. Analizează-le cu atentie inainte de a accepta sau a refuza.

Leu

Pentru a nu te aglomera cu sarcinile, fă un program clar cu ajutorul căruia vei face faţă mai uşor tuturor treburilor. In a doua jumătate a lunii vei fi pus in faţa unor provocări la locul de muncă. Totul se va termina mai bine decât te aştepti.

Fecioară

O lună plină de peripeţii. Vei avea momente in care te vei simti precum un copil, insă si clipe in care vei fi nevoit să dai dovadă de maturitate si să te comporti exemplar. Atitudinea aceasta iti va aduce beneficii pe viitor.

Balanţă

Ai tinut cont de părerea unor persoane care nu contează foarte mult pentru tine si acum realizezi că nu a fost o alegere buna, pentru ca intampini probleme din cauza lor. Pe viitor sa te bazezi doar pe familie si, eventual, pe cei mai apropiaţi prieteni.

Scorpion

Prima lună a anului 2012 iti aduce multă muncă, dar si câteva lucruri ce te vor face să te simti mandru de tine. Reusesti sa faci ceva ce credeai ca este imposibil. După ce iti vei reveni din „şoc”, o să te poti lăuda cu performanţa aceasta.

Horoscop realizat de Zaza

sursa ziare.com

Lasati un comentariu