Dan Puric a umplut Filarmonica

• publicat la: 19 ianuarie 2012
Dan Puric a umplut Filarmonica

Sala de concerte a Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti din Satu Mare a fost neîncăpătoare miercuri, 18 ianuarie, acolo unde, pentru un răstimp de două ore a vorbit actorul şi regizorul, Dan Puric.

Dan Puric a venit la Satu Mare pentru a aduce noua sa carte intitulata „Fii demn” dar si pentru o reîntâlnire  cu publicul sătmărean după doi ani in care l-am ascultat in diferite interviuri la televiziunile naţionale.

Cartea este o scriere despre identitate şi iubire, subliniază în cursul expunerii chiar autorul. Conferinţa susţinută cu această ocazie a ţinut publicul cu sufletul la gură. „Nu sunt un filozof şi nici nu cred că voi deveni vreodată. Vorbim despre demnitate însă aceasta nu este o calitate prea iubită în zilele noastre. Dacă eşti demn, nu poţi să furi. Nu poţi să înşeli. Aici e problema!”, spune Puric.

Despre carte autorul spune că „este structurată pe şase capitole şi este scrisă la persoana întâi. Am pus fotografia mamei mele pe coperta cărţii. Este o fotografie de pe vremea când era tânără, nu ştiu dacă avea 23-24 de ani. E o poză din perioada interbelică”.

Evenimentul de miercuri a fost organizat de Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4U cu sediul pe B-dul Vasile Lucaciu din Satu Mare.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu