Tentativă de suicid

• publicat la: 9 aprilie 2012
Tentativă de suicid

Panică la Căminul de Bătrâni din Carei unde un bărbat de 38 de ani,Felix G.s-a urcat in Turnul de apă din curte cu intenţia de a se arunca in gol.

Alertate,echipalele de intervenţie ale Pompierilor,Jandarmeriei,Poliţiei şi ale Salvării au sosit la faţa locului pentru a interveni în caz de nevoie.Vizibil agitat,bărbatul striga „Mafia,Mafia” şi ameninţa că se aruncă.Acesta este un locatar al acestui aşezământ de mai mulţi ani.

Membrii echipajelor prezente au deschis un dialog cu bărbatul ,reuşind în final să îl determine să renunţe la intenţia iniţială şi să coboare,moment în care l-au  transportat la Spitalul Municipal din localitate pentru investigaţii şi tratament.

Cazul nu este singular,de-a lungul timpului existând mai multe persoane care au urcat în Turnul din curtea Căminului de bătrâni cu intenţia de a se sinucide,unul dintre acestea având chiar un sfârşit tragic.Rămâne şi în prezent discutabil modul în care cei internaţi în azil pot avea acces la intrarea în Turn şi escaladarea treptelor ce duc în vârf.

redactia

Lasati un comentariu