Noi succese ale muzicii uşoare careiene

• publicat la: 14 mai 2012
Noi succese ale muzicii uşoare careiene

In data de 13 mai 2012, Teatrul Naţional din Târgu Mureş a găzduit faza finală şi gala concursului „Mediabefuto”, manifestare cu traditie care premiază cele mai bune producţii muzicale, de proză si dans din Transilvania.

La concurs s-au inscris patru soliste ale Centrului Cultural din Carei, pregătite de prof. Szucs Jozsef: Csobot Adel, Altfater Andrea, Nagy Anita si Vitez Julia, toate acestea calificându-se la faza regională a concursului, care a avut loc la Cluj Napoca, in finala de la Tg. Mures calificându-se Csobot Adel.

In finală, Adel a interpretat piesa Sway, in varianta prelucrată de celebrul Michael Buble, bucurându-se atât de aprecierea publicului, cât si a specialistilor prezenti la faţa locului. In urma deliberării juriului, solista Centrului Cultural din Carei a obţinut trei premii speciale: o invitatie pentru un recital in cadrul Festivalului Cărţii din Cluj Napoca, un portofoliu de imagine din partea unei firme specializate si posibilitatea participării la diferite evenimete muzicale organizate in ţară.

In cadrul galei de la Târgu Mures, juriul de specialitate si organizatorii evenimentului, au acordat profesorului Szucs Jozsef premiul special pentru cel mai bun profesor indrumător.

Astfel, muzica uşoară careieană, revine pe prim planul muzicii uşoare din ţară, prin activitatea muzicală deosebită desfăşurată la Carei sub indrumarea profesorului Szucs Jozsef.

comentarii

de maria la 15 mai 2012 - 20:06

FELICITARI D-LUI PROF.SZUCS JOZSEF

Lasati un comentariu