Peste 50 de zmeie lansate sâmbătă

• publicat la: 30 septembrie 2012
Peste 50 de zmeie lansate sâmbătă

Sâmbătă, 30 septembrie 2012, începând cu ora 11, la Ștrandul termal din Carei, Direcția de Cultură și Sport Carei în colaborare cu Asociatia Corvus Regia a organizat cea de a cincea ediție a Festivalului Zmeielor.

Pe parcursul celor 6 ore, la eveniment au fost prezenți peste 300 de copii alături de părinți și bunici. Au fost confecționate 32 de zmeie, în total lansându-se peste 50, restul fiind zmeie cumpărate din magazine.

În afară de confecționarea zmeielor, participanții au avut posiblitatea de a trage cu arcul, au vizionat reprezentații de aeromodele și mașini teleghidate,au putut realiza obiecte din hârtie și din gips și au  testat arme de airsoft.

Toți cei ce au confecționat zmeie au fost răsplătiți cu diploma de participare. Cele mai reușite zmeie au fost confecționate de Marcu Cristian,Negreanu Răzvan și Todea Sebastian. Zmeul înălțat cel mai sus a aparținut și în acest an lui Miron Patrik.

Pe lângă vremea excelentă, cei prezenți la Ștrandul Termal au putut admira ponei, cai și căprioare.

Festivalul Zmeielor este o manifestare care se adresează familiei și oferă acesteia posibilitatea de a petrece o zi împreună, construind zmeie și participând la diferite alte activități care dezvoltă abilitățile practice.

Lasati un comentariu