Karate:Bronz pentru careieni in Slovacia

• publicat la: 27 ianuarie 2013
Karate:Bronz pentru careieni in Slovacia

Clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. a participat în data de 26 ianuarie la competiţia internaţională de karate „6th Memorial of Michal Bozogan”

organizat de Karate Club UNION Košice, din Slovacia.

La această competiţie de mare anvergură au participat 307 sportivi de la 46 cluburi din şapte ţări: Belarus, Letonia, Polonia, România, Slovacia, Ucraina şi Ungaria, fiind destinată în exclusivitate probelor de kumite, adică luptă cu adversar.

CS Karate Do B.F.K.S. a participat cu patru sportivi: Bács Máté, Bartincki Attila, Knecht Vivien şi Tămaş Ecaterina, iar din grupul de arbitrii internaţionali a făcut parte şi Sensei Dărăban Gheorghe 4 Dan.Grupul careian a fost însoţit de vicepreşedintele Bartincki Lajos.

Karateka careieni s-au evidenţiat prin Bács Máté şi Bartincki Attila, care au urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere, cucerind medalia de bronz.

Conducerea clubului aduce mulţumiri părinţilor pentru sprijinul acordat, de asemenea doreşte să aducă în atenţia cititorilor faptul că până la sfârşitul lunii februarie se mai fac înscrieri pentru cei care vor să facă parte din familia practicanţilor de Arte Marţiale şi vor să se antreneze împreună cu campioni mondiali.

Înscrierile se fac la sala de sport a şcolii generale numărul 3, Carei, luni, miercuri şi joi la ora 18.

Lasati un comentariu