Fotbal:a 5-a pozitie pentru FC Kinder Carei la Cupa Juniorul

• publicat la: 6 martie 2013
Fotbal:a 5-a pozitie pentru FC Kinder Carei la Cupa Juniorul

 

O nouă întrecere fotbalistică adresată copiilor născuți dupa 01.01.2004 sau mai mici s-a disputat duminică în Satu Mare.Cupa JUNIORUL a fost o competiție, la care au participat 16 echipe, a fost deosebit de interesantă, antrenantă și de un bun nivel, fapt ce denotă o bună preocupare a cluburilor și antrenorilor pentru copii înca de la vârste de fragede. La acest turneu au participat și  fotbaliștii careieni de la FC Kinder. Nivelul  turneului a fost unul foarte bun având în vedere că au participat echipele: ,,U” Cluj cu două echipe, FC Bihor cu două echipe, Unirea Dej, Plimob Sighet cu două echipe,FC Zalău, Viitorul Zalău, gazdele de la Juniorul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Someșul Satu Mare, Primavera Satu Mare, Il Calcio  Satu Mare și Atletic Sighet.

FC Kinder Carei  a fost repartizată în grupa A alături de Juniorul Satu Mare, Universitatea Cluj alb și Atletic Sighet și a obținut două victorii cu scoruri identice, iar un meci l-a pierdut. Astfel în primul meci contra celor de la Juniorul Satu Mare echipa noastră a pierdut cu scorul de 2-0 după un joc echilibrat, ca apoi să învingă echipa Atletic Sighet cu 2-0, goluri marcate de Benze Devon și Preg Adam, pentru ca în ultimul meci al grupei să-i învingă pe cei de la Universitatea Cluj alb tot cu 2-0, goluri marcate de Benze Devon și Reszler Florian. Urmare a acestor rezultate, echipa noastră a terminat pe locul al doilea în grupă, câștigându-și dreptul de a juca pentru locurile 5-8 din clasamentul final. În aceste jocuri de clasament, primul adversar întâlnit a fost Unirea Dej. În urma unui meci disputat, cu o posesie mai bună și cu ocazii mai clare din partea micuților fotbaliști de la FC Kinder, după expirarea timpului de joc tabela a rămas nemodificată. La loviturile de departajare, jucătorii noștri s-au dovedit mai puternici psihic și au învins cu scorul de 3-2, marcatori fiind Benze Devon, Reszler Florian și Bîrle Teo. În jocul decisiv pentru ocuparea locului 5, FC Kinder Carei a întâlnit echipa albaștrilor de la Fc Bihor. După un meci asemanator celui cu Unirea Dej, loviturile de departajare au decis scorul meciului care a fost de 2-0 pentru careieni, golurile au fost marcate din nou de Benze Devon și Reszler Florian.

Și de această dată o contribuție importanta la soarta meciului a avut-o portarul echipei, Menesi Alex.


Pentru aceste rezultate componenții echipei noastre merită felicitări, mai ales că a fost o competiție de anduranță, întinsă pe parcursul a nu mai puțin de 12 ore. De asemenea, merită felicitați și parinții micilor fotbaliști pentru perseverența și răbdarea cu care susțin copiii la aceste turnee. Lotul echipei  FC Kinder Carei prezent la acest turneu a fost alcătuit din : Menesi Alex, Papp David, Boldizsar Gerhard, Birle Teo, Benze Devon, Preg Adam, Reszler Florian, Danciu Alex, Reszler Eszter, Vasiu Alex, Uveghes Adrian, Kiss Dominik, antrenați fiind de prof. Nintaș Răzvan.

comunicat

Lasati un comentariu