Workshop în cadrul SPOT

• publicat la: 23 noiembrie 2013
Workshop în cadrul SPOT

În cadrul Festivalului International de teatru pentru studenţi  Spot a avut loc un workshop, în Sala Festivă a Liceului Teoretic  din Carei, menit să-i învețe pe tinerii careieni  câte ceva din arta improvizației. Liceenii  interesati au putut participa la acest workshop timp de trei zile, între 19 și 21 noiembrie.

                Studentul  la Facultatea de Teatru din Cluj, Valentin Oncu,  a fost cel care s-a ocupat de cei pasionati. Actorul a dezvăluit pe parcursul celor trei zile  câteva dintre secretele mişcării scenice, explicând cum se poate  folosi corpul pentru a transmite un mesaj.

 Ascultați-vă corpul, el e mai deștept decât voi” a fost  sintagma acestor trei zile. Exercițiile propuse de tânărul student au fost cât se poate de diverse, determinându-i pe tineri să iasă din tiparele gesturilor comune.

              Toți  participanții  au declarat la final  că workshop-ul   le-a fost de un real folos și  speră ca și la anul, în cadrul aceluiași festival pentru studenți, să se întâlnească din nou pentru a descoperi  alte  aspecte ale jocului de scenă.

 Alexandra Onețiu, Liceul Teoretic Carei

 

Lasati un comentariu