A murit actorul Nae Lăzărescu

• publicat la: 19 decembrie 2013
A murit actorul Nae Lăzărescu

Actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Comedie „Constantin Tănase” pentru Mediafax.

Actorul avea 72 de ani. Nae Lăzărescu spunea în vară că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.Nae Lazarescu suferea de cativa ani de o boala la ficat.

Colegul sau de scena si prietenul sau Vasile Muraru a spus ca lumea a pierdut un mare actor iar el personal si-a pierdut „jumatatea de scena”.

„Am pierdut in primul rand un actor, un om, un partener, jumatatea mea de scena, ce pot sa fac in momentele astea, cine si-a dorit asa ceva? Asta-i viata…Dumnezeu sa-l ierte”, a mentionat actorul.

Nici nu stiti ce a insemnat pentru mine si ziua de ieri cand a murit Titus Munteanu, acum si asta. Eu nu pot sa spun nimic decat ca sunt la pamant. Nu imi vine sa cred. Sunt alaturi de familia lui Nae si alaturi de Vasile”, a declarat Florin Piersic la Antena 3.

Trupul actorului va fi depus vineri dupa-amiaza la teatrul Constantin Tanase. Inmormantarea va avea loc sambata la Focsani, informeaza B365.

Actorul a devenit cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de Vasile Muraru.

A jucat şi în filme, printre care „Grăbeşte-te încet”, „Şantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Viraj periculos”. De asemenea, în animaţia „Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.

comentarii

de vanesa la 19 decembrie 2013 - 21:30

condoleante, mare pacat, a fost un mare actor.

de delia la 20 decembrie 2013 - 09:53

si Titus Muteanu ! D-zeu sa-i odihneasca .

Lasati un comentariu