Arădeni prinşi la furat în Carei

• publicat la: 13 ianuarie 2014
Arădeni prinşi la furat în Carei

In  data de 12 ianuarie 2014, în jurul  orelor 17.00,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Carei  au fost sesizati telefonic,  de către un angajat al unui magazin din Carei, despre faptul că 3 persoane au încercat să sustragă bunuri. La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranta publică din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că doi bărbaţi în vârstă de 38 şi 37 de ani împreună cu  o tânără de 20 de ani, toţi cu domiciliul in Arad, au încercat să sustragă  din magazin baterii Duracell de 1,5 V şi produse cosmetice în valoare totală de 1.127,92 lei. Bunurile au fost recuperate si predate unităţii.

 Susnumitii sunt cercetati în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii  ardudeni  au fost sesizati,  în data de 12 .01.2014, la orele 22.30,   de către A. Florica, de 50 ani ,domiciliată în Baba Novac, despre faptul că, fostul sau concubin, N. SORIN, de 42 ani, domiciliat în Baia Mare, jud Maramures, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuinta sa, ameninţând-o cu moartea pe ea si cele doua fiice distrugând geamul de la uşa de acces in locuintă .

Susnumitul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Taşnad, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localitătii Dobra, l-a identificat în trafic pe B. Daniel, din  comuna Supur, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu fiola alcooltest. I-au  fost  recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal.

        Au fost reţinute 5 permise de conducere pentru ,  depăşirea limitei de viteză legal admisă,  conducerea  sub influenţa băuturilor alcoolice ori s-au angrenat în depăşiri neregulamentare, totodată au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare de 7500 ron pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Lasati un comentariu