Prins la volan deşi avea permisul anulat

• publicat la: 11 martie 2014
Prins la volan deşi avea permisul anulat

Luni,  10 martie a.c., în jurul orelor  11,05, lucrătorii Sectiei 7 Rurale Carei în cooperare cu lucrători din cadrul Grupei de Jandarmi Carei, la intrare în localitatea Carei, au oprit pentru control un autoturism marca Chrysler Crossfire condus de  un tânăr de 26 de ani din  Lucăceni.

            Conducătorul auto  a oprit, iar la apropierea lucrătorilor de poliție a pornit in tromba în directia mun.Carei. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca tânărul are permisul de conducere anulat din septembrie anul 2012.

             In cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoană ce are permisul de conducere anulat.

            In data de 10.03.2014, ora 20,30, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 20.00, două persoane de etnie rromă, au sustras din scara unui bloc o bicicleta, fiind surprinși de persoana vătămată, aceasta reușind recuperarea bicicletei si reținerea unuia dintre autori până la sosirea organelor de politie. Acesta a fost identificat ulterior de către polițiști, în persoana numitului L. Ioan de 25 ani, din loc. Apa, jud. Satu Mare. Cercetările în cauza continuă în vederea identificării celei de-a doua persoane.

 

 

Lasati un comentariu