Excursie la Turda pentru participanţii la Balul Ecologic

• publicat la: 21 aprilie 2014
Excursie la Turda pentru participanţii la Balul Ecologic

La balul mascat organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare cu sprijinul Clubului Rotary, care a avut loc la Castelul Karolyi în cursul lunii februarie 2014, un număr de 15 licee din Satu Mare şi Carei s-au întrecut prin realizarea celor mai frumoase costume din materiale reciclabile. Evenimentul a fost organizat pentru cei 11 copii orfani de la Casa de tip familial Ştefania din Oar care nu numai că au participat la balul mascat dar li s-a oferit drept cadou din partea organizatorilor o combină frigorifică şi o excursie la Salinele de la Turda.

Excursia a avut loc în cursul vacanţei de primăvară (15 aprilie 2014) la care, au participat un număr de 50 de persoane. Ca recunoaştere a muncii depuse pentru realizarea costumelor din materiale reciclabile, alături de copiii orfani au beneficiat de excursie şi reprezentanţii celor 15 licee din Satu Mare şi Carei, doi elevi de la fiecare liceu însoţiţi de cadrele didactice.

Pe feţele senine ale copiilor se poate citi bucuria clipelor de neuitat petrecute într-o locaţie la care poate au visat doar că vor ajunge vreodată. Excursia a avut şi un caracter de socializare între liceeni şi copiii de la Ştefania. Într-o atmosferă de prietenie şi voie bună, la întoarcere spre casă, au savurat şi frumuseţile grădinii botanice din Cluj Napoca.

comunicat APM

Lasati un comentariu