Spargeri la Berveni

• publicat la: 26 octombrie 2014
Spargeri la Berveni

În data de 24.10.2014, orele 14.00 poliţiştii postului de poliţie comunal Săcăşeni au fost sesizaţi de către S. Traian de 78 ani despre faptul că, în noaptea de 22/23.10.2014, autori necunoscuţi i-au pătruns pe uşa închisă dar neasigurată cu sistemul de închidere în locuinţă, de unde au sustras un telefon mobil marca Nokia, precum şi mai multe articole de îmbrăcăminte şi băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 400 lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat autorul în persoana lui I. Felician de 43 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşrii infracţiunii de furt calificat.

În data de 24.10.2014 s-a prezentat la postul de poliţie comunală Pomi,    B. Narcisa de 26 ani care a formulat o plângere împotriva fostului concubin K, Marius care, în perioada februarie – octombrie 2014, ar fi lovit-o în repetate rânduri şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.

K. Marius este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi ameninţare.

În data de 24.10.2014, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, pe direcţia Satu Mare – Ardud, în curba spre stânga de la ieşirea din comuna Mădăras, D. Denisa de 25 ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, pierzînd controlul asupre autoturismului, a intrat în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului conducătoarea auto a fost transportată la UPU Satu Mare unde, în urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că aceasta a suferit doar policontuzii uşoare.În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 24.10.2014, în jurul orelor 15.00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi de către S. Eniko, prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, asupra faptului că mama sa H. Ileana de 62 ani resimte dureri ca urmare a unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabil că în data de 24.10.2014, în jurul orelor 14.00, S. Andrei de 43 de ani, conducând autoturismul marca Volkswagen, în parcarea unui bloc de pe str. Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, la efectuarea unei manevre cu spatele, a acroşat-o pe H. Ileana care, în calitate de pieton, a traversat pe drumul public prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Întrucât aceasta din urmă nu a dorit asistenţă medicală, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organmelor de poliţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În prezent cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În data de 25.10.2014, în jurul orei 16.10, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Careiului din municipiul Satu Mare, C. Marcel de 50 ani, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers faţă de autoturismul marca Audi aflat în faţa sa şi condus regulamentar de N. Emil de 26 ani, a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Peugeot 206, condus regulamentar de B. Stelian de 26 ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto C. Marcel şi B. Stelian.Cercetările continuă, celor trei conducători auto fiindu-le ridicate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În data de 26.10.2014 în jurul orelor 02.15, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 7 poliţie rurală Carei şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare a fost sesizată, prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către M. Zsolt din Berveni, despre faptul că a surprins două persoane de sex masculin în timp ce răscoleau prin mobilierul dintr-o încăpere a locuinţei sale.

Deplasându-se la faţa locului patrula a reuşit reţinerea şi identificarea unuia dintre autori în persoana lui G. Alexandru de 38 ani. În urma activităţilor întreprinse s-a reuşit şi identificarea celei de-a doua persoane ca fiind B. M. de 17 ani.

Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi violare de domiciliu.

Lasati un comentariu