Niciunul dintre candidaţi nu a întrunit baremul

• publicat la: 24 noiembrie 2014
Niciunul dintre candidaţi nu a întrunit baremul

Niciunul dintre cei 8 candidati care au sustinut  astazi proba scrisa a examenului pentru posturile de secretar primarie UAT Carei si director economic,nu a  intrunit punctajul de 70 de necesar pentru a promova.

Pentru postul de director economic s-au înscris la concurs Ţurcaş Carmen Ioana Laura,Potra Dorel şi Gindele Emese.

Pentru postul de secretar juridic al UAT Carei,eliberat în urma pensionării doamnei Sroth Clara,s-au înscris 5 candidaţi: Macovei Gori,Opriţoiu Adela Crina,Svet Cristian Ioan,Anca Demian şi Grigoraş Maria.

Din comisia de examinare fac  parte 3  persoane din cadrul Prefecturii Satu Mare iar din partea  primăriei Carei,ing.Dorel Oprea şi geolog  Kiss Istvan,şef Serviciu Resurse Umane.

Daca unul dintre candidati va depune contestatie pentru lucrarea de concurs,o alta comisie va recorecta lucrarile. Contestatiile se pot depune in termen de  24 h de la afisarea rezultatelor. Concursul a avut loc la Instituţia Prefectului.

redacţia

comentarii

de ibi la 24 noiembrie 2014 - 23:53

cat a luat nevasta consilierului udmr imi?

de iuiiuii la 25 noiembrie 2014 - 11:10

pentru nevastra lui imi se poate face angajare in primarie si sa se prezinte la concurs unde sa ia nota 2,5 dar pentru specialisti ca si adrian aciu nu este loc. ati adus pe sotul agronom al luio venig gabi alta consilier udmr de parca astia au mostenit posturile de la mama lor si noi treb sa le platim salariile…

de Satmarean la 25 noiembrie 2014 - 11:56

IUIUIUIUIIIIII,asta e o problema daca la voi in Carei se fac angajari pe baza de
nepotism,rubedenii,influente politice , sau alte mizerii.Pai va mirati ca lumea si-a intors fatza de catre cei care ii ignora.Asa cum ati constatat cei multi au ales altfel in 16 Noiembrie.Urmeaza ele localele, simt ca vor fi surprize de proportii.

Lasati un comentariu