Gorghiu: Sancțiunea primită de Ponta este fără precedent în cazul unui premier în funcție

• publicat la: 11 iulie 2015
Gorghiu: Sancțiunea primită de Ponta este fără precedent în cazul unui premier în funcție

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu îi transmite un „memento” premierului Victor Ponta privind obligativitatea deciziilor instanțelor. Avertismentul Alinei Gorghiu vine după ce Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de întârziere de punere în aplicare a unei decizii judecătoreşti în cazul Rompetrol-Rafinare.

„Hotărârile judecătorești nu sunt opționale, fie că suntem sau nu de acord cu ele. Cred că premierul Ponta avea nevoie de un astfel de memento, nu pentru că e proaspăt ieșit din convalescență politică, ci pentru că de-a lungul mandatului său a făcut adesea slalom printre legi și decizii ale instanțelor. Îi amintesc că și pentru refuzul de a organiza alegeri parțiale, instanțele au stabilit că dl Ponta face exces de putere și că este obligat să pună în aplicare legea.

Sancțiunea primită de dl Ponta este fără precedent în cazul unui premier în funcție. Poate că aceasta este soluția, dacă amenda aplicată de cetățeni în noiembrie 2014 nu l-a adus pe calea cea bună”, scrie Gorghiu pe Facebook.  O similitudine  întâlnim si la Carei, unde primarului  în funcţie, Kovacs Jeno,  i s-a pus poprire pe salar pentru a se recupera datoriile  acestuia  la bugetul de stat.

comentarii

de gigi la 12 iulie 2015 - 11:54

ACEST CRETIN MAI ESTE PRIM MINISTRU ?

Lasati un comentariu