Accident în Ghenci

• publicat la: 27 august 2015
Accident în Ghenci

La data de 26 august a.c.,ora 22.10, poliţiştii rutieri careieni  au fost sesizaţi despre faptul că, pe DN 1F, între localităţile Ghenci şi Carei, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului oamenii legii au stabilit că un pensionar, în vârstă de 75 de ani, conducea autoturismul marca Renault şi a intrat în coliziune cu două vehciule cu tracţiune animală, care circulau în faţa şi care  se tractau. Cele două căruţe nu erau echipate corespunzător pentru a putea circula pe drumurile publice, pe timpul nopţii.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

comentarii

de mester la 29 august 2015 - 10:19

jalnice incercari pesedistilor uniti cu udemerisatii careieni la jefuirea careienilor/fara posturile de la primarie si date de politicul judetean sunteti toti zero barat!!!
unul nu sunteti in stare sa traiti pe picioarele voastre si sa produceti altceva injafara de matreata canici de umbra nu sunteti buni.
respect pnl carei si domnul presedinte ciuta ilie!

de Alex. la 30 august 2015 - 19:52

Ce tangenta are accidentul cu viata politica?

Lasati un comentariu