Demisii la instituţiile de cultură careiene. Bogdan Georgescu si Linda Sălăgean se retrag

• publicat la: 27 septembrie 2015
Demisii la instituţiile de cultură careiene. Bogdan Georgescu si Linda Sălăgean se retrag

Săptămâna pe care tocmai o încheiem a fost una de foc pentru instituţiile culturale din ograda primăriei Carei. Şedinţe peste şedinţe, majoritatea încheiate în coadă de peşte, concluziile nefiind făcute publice nici până la această oră.  Nici măcar finul primarului Kovacs adus de  la Sătmar pentru a inventa   opinii, nu a publicat oficial situaţia de la instituţiile  de cultură careiene legată de stabilirea noilor conduceri, problemă abordată în cadrul şedinţelor amintite. Degringoladă  pe holurile noii Primării, unde nu au fost primite serviciile de lucru cu publicul careian.

Numeroase sesizări din partea unor angajaţi ai Fundaţiei grof  Karolyi unde Consiliul Local este acţionar, au adus în discuţia comitetului director,   actuala conducere.  Potrivit acestora, actualul director, Sălăgean Linda şi-ar fi dat demisia, dar aceasta nu a fost acceptată. Potrivit unor surse din interiorul primăriei Carei, şi directorul Bogdan Georgescu şi-ar fi dat demisia, fapt încă neconfirmat oficial, nimeni dintre cei în măsură să ofere un punct de vedere oficial, nerăspunzând de 2 zile la telefon. Tot potrivit unor surse din interiorul Primăriei Carei, ar exista probleme cu administratorul Fundaţiei grof Karolyi, agronomul Venig desemnat să se ocupe de parc  dar ale cărui cheltuieli depăşesc cu mult limita bunului simţ.

Pagina  oficială de socializare a primăriei Carei s-a oprit la data de 23 septembrie cu consemnările puerile despre  ploaia de crengi uscate din Carei, fără a se menţiona un cuvinţel măcar despre destinaţia scândurilor  obţinute de pildă din tăierea celor 22 de plopi dinspre drumul spre Ianculeşti.

Primăria Carei plăteşte o armată de jurnalişti din banii careienilor pentru ca o linişte de mormânt să plutească pe paginile oficiale ale primăriei Carei.

Dată fiind tăcerea  de plumb, am solicitat opinia unor consilieri care fac parte din comitetul director nou ales al Fundaţiei grof Karolyi . Aceştia au afirmat că până vineri nu a fost luată nici o decizie în ce priveşte înlocuirea celor doi directori care şi-au  depus demisia. Potrivit acestora, demisiile nu ar fi fost acceptate.

Misterul ce pluteşte mereu asupra desemnării persoanelor din conducerea diferitelor instituţii din primăria Carei  este o  obişnuinţă la primăria care accesează proiecte europene pe criterii politice, omiţând  constant anumite comunităţi care nu fac parte din grupul de interese al celor doi primari.

La primăria unde salariul mediu al celor 79 de angajaţi din aparatul primarului depăşeşte 968 de euro  lunar, unde directorii sunt instalaţi pe bază de numiri folosind portiţa de ..director interimar, unde   serviciile care au orar cu publicul sunt exilate la Centrul  Social  reabilitat cu fonduri europene pentru cu totul alt scop , unde locurile de joacă reamenajate cu fonduri europene prezintă  un pericol pentru copiii care le folosesc , aceştia ajungând cu capul spart la spital, unde nu se comunică nici destinaţia materialului lemos obţinut din tăieri şi unde nu se fac recepţii  pentru construcţiile realizate din material lemnos, se admite probabil şi faptul că nu e necesar a se comunica o demisie a unui director de direcţie de Cultură sau a unui director al Fundaţiei de promovare a turismului grof  Karolyi.

Fundaţia grof  Karolyi de promovare a turismului local este fundatia din fondurile căreia primarul Kovacs   şi-a cumpărat o maşină Renault  Fluence în decembrie 2012.

Sedinta CL din decembrie 2012

Niciunul din aspectele  menţionate mai sus, care pot fi oricând dovedite , nu este semnalat de  opinia finului  primarului Kovacs, director de gazetă  sătmăreană, desemnat  recent  a se ocupa de spălarea imaginii  şifonate a naşului său.

Pentru credibilitate , le sugerăm să  recurgă la transparenţă  şi la comunicarea  constant  a tuturor  evenimentelor ce au loc în municipiul Carei. Inclusiv a jongleriilor cu SRL urile înfiinţate pe spatele Consiliului Local , precum Cafeneaua Culturală SRL sau Pieţe-Parcări  SRL  unde ba se organizează concurs ba se anulează concursul.

Aşteptăm cu interes detalii legate de criteriile  după  care se va stabili conducerea la  Direcţia de Cultură   şi la Fundaţia  de promovare a turismului grof  Karolyi.

redacţia

comentarii

de vocea la 27 septembrie 2015 - 11:20

rusine primarilor sovini care probabil vor numai servitori umili la directia de cultura!!!!!!
ati impartit orasul in teritorii romanesti si unguresti cu nerusinare si acum vreti sa scapati de bogdan georgescu care e deasupra voastra si lasa si pe romani si pe maghiari sa faca evenimente cultturale.
va deranjeaza consilierul ciuta pentru ca spune cum furati si doamna ciuta pentru activitatile culturale si acum va deranjeaza si bogdan georgescu pentru ce si cum face dar cand primarii erau pe cont propriu au dat faliment cu toate firmele lor si acum pe banii orasului is permit sa cheltuie si sa dirijeze ca la mosia lor. Scarba pentru astfel de oameni!

de opinia la 27 septembrie 2015 - 11:22

probabil sunt suparati ca bogdan nu a trecut la pesedeu si nici la iudemereu si nu au putut politiza cultura careiana pana acum

de pyhs la 27 septembrie 2015 - 12:22

Iar se face mare tam-tam.Nici Georgescu si nici Salagean nu pleaca din fuctie.Foc de paie……………..Nu aveti cu ce sa va opcupati.

de nelu la 27 septembrie 2015 - 12:38

daca e foc de paie de ce a spus la telefon jeno ca bogdan e foarte bolnav si trebe inlocuit? pai cum sa nu te imbolnavesti daca cineva te injura ca la usa cortului toata ziua cum faceau cu bogdan in primarie cei doi falimentatori?

de Mirela la 27 septembrie 2015 - 13:44

alte minciuni marca primaria careiimari ca doar bogdan a fost toata saptamana la emisiune la radio.
rusine celor care vor sa il execute pe bogdan georgescu!

de Horia Mărieș la 27 septembrie 2015 - 14:08

Recunosc, sunt greu de cap, n-am ințeles absolut nimic din cele două demisii. Aștept clarificări ulterioare.

Apropo de cultură și coie bună. V-am promis că o să ne distrăm mult mai bine în cele ce urmează.

Acum cca patru ore, „opinia” careiană cea mai mai „fin”(ă) și cea mai autorizată, mi-a făcut deosebita cinste să-mi acorde puțintică atenție. Am rămas impresionat până la lacrimi.

Într-un articolaș plasat la pagina de „Opinii” a vlogului sau blogului sau ce o mai fi și acest nou produs jurnalistic careian (la celălalt vlog, cel similar, dar în altă limbă, administrat probabil de aceeași mână, adică de un magánember, măcar putem deduce direct din ce scrie pe „firmă” că este o carte poștală ilustrată, o Ansichtkarte = anziksz, sau mai pe scurt o anzix), vlogarul cu opinii ferme, tari și mari mă acuză că sunt omul de casă al familiei Ciută.

O primă observație aici. Tipul n-are nici măcar cei doi neuroni de care-i tot place să amintească în textele lui, fiindcă se face că a uitat că a fost, o perioada bună de timp, angajatul celor pe care acum îi ponegrește și îi face in toate felurile.
Sau chiar dacă incă mai are cel mult doi neuroni, memorie nu mai are in mod cert individul (după cum bine se știe, aceasta este atacată, așa cum este dovedit științific/medical, de aburii alcolului) fiindcă se face că plouă, se face că nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i pute, se face că a uitat că a mâncat o pâine destul de albă, că și-a câștigat existența, lucrând, la începuturi, ca jurnalist la BdeC. Halal recunoșțiință.

Există un singur argument care ar putea veni in sprijinul afirmației grosolan de mincinoase și de tendențioase că aș fi omul de casă al familiei Ciută și anume că în faza inițială, în aia de concept, de embrion, am fost într-adevăr locatarul unuia din apartamentele închiriate de Mița Biciclista in București. Pe bune. Dar nu vrea să întru in detalii personale și intime, prefer să-l las pe vlogherul/blogher formator de „opinii” careiene să moară exact așa cum e, adică prost.

Mai încolo, sunt acuzat că scriu comentarii impotriva dânsului, că îl înjur, că-l ameninț și mă amenință la rândul lui că mă va da în judecată, etc. Nu dezvolt halucinațiile individului, că nu se plătie.
Am urechi de auzit, nici o grijă barátom, doar că sunt o nucă extrem de greu de spart pentru niște dinți de lapte.
Se va vedea acest lucru in cele ce urmează.

Nimic mai neadevărat decât toate afirmațiie astea, mai ales fiindca unele din textele care se află sub numele meu, pot să fie scrise chiar șinde postaci ai primașului, sau chiar de vlogistul/blogherul cel cu „opinii”, după ce mi s-a „împrumutat” identitatea.
Se mai întâmplă și lucruri din astea in lumea interlopilor sătmăreni, mai ales la rubricile de comentarii de pe la ziarele online care abundă cu textele revoltător de agramate ale unor postaci răuvoitori, anonimi și lași.

Pe de altă parte, eu, față de dãnsul, sunt doar un biet novice, un învățăcel, un școler, eu doar încerc, prin textele mele postate pe la Comentariile din BdeC să învăț și să exersez arta mirobolantă și fantasmagorică a jurnalismului, dar doar ca amator.

Am constatat însa că jurnaliștii vlogheri/blogheri n-au nevoie de școală pentru a scrie texte, așa cum n-am de fapt nici eu nici un fel de școală specifică, în afară de școala primarăcfăcută pe la Carei, când învățătoarea m-a învățat să scriu. Mă inspir permanent din pamfletarii celebri aflați încă în viață, din cei cu o foarte mare experiență, din cei care scriu zilnic tot felul de jeguri și care declară apoi nonșalant sub articolele lor injurioase, dar nesemnate (fiindcă sunt niște anonimi lași) că: „P.S. Acest articol constituie un pamflet. Orice asemănare cu realitatea este exclusă.” Atunci când dăstepții nu uită să facă mențiunea asta.

Și eu uit, ce-i drept, să fac mențiunea că textele pe care le scriu prin BdeC sunt 100% pamflete, dar documetate la sânge (nu m-a contrazis nimeni până acum) și că orice asemănare cu realitatea este exclusă, dar acest lucru, la mine, un neprofesionist al condeiului, se subînțelege din start. Eu scriu doar ca să mă distrez și ca să distrez cu prostioarele mele, dacă pot, si pe alții cu pamfletele mele, eu nu iau bani ca PFA aflată sub contract cu o primărie pentru aceste texte, si nici de la absolut nimeni altcineva. Eu lucrez „pro bono”. În schimb, ce-i drept, am mereu curajul opiniilor, nu sunt un postac anonim și laș și în consecință, îmi semnez absolut toate textele. Dar asta este doar o slăbiciune impardonabilă de a mea, să nu vă luați niciodată după mine!

NU, stimate domnule vlogher/blogher bácsi care dai cu cracii în naveta pe care o faci pe la Sătmar și care ești și mata, ca și mine de altfel, un contribuabil oareșicare de Careii Mari/Nagykároly/Grosskarol. NEG cu cea mai mare vehemență posibilă: nu ne-am văzut și nici nu ne-am cunoscut niciodată. Eu îmi aleg cu cea mai mare grijă prietenii și cunoștiințele cu care merită să stau de vorbă. Eu unul n-am simțit absolut de loc dorința de a te cunoaște nici măcar acum, când ar fi probabil o cinste deosebită pentru mine, fiindcă mi-ai consacrat, „chinuit”, „scremut” cei drept, o jumătate de pagină, nu vreau să te cunosc vreodată, de nici o culoare. Nu meriți să fac nici măcar acest infim efort.

Stai mătăluță liniștit în banca aia din fundul clasei, unde stau de regulă repetenții, am eu grijă – și încă una foarte mare, să-mi cresc cât pot eu de bine nepoții. Vezi-ți matale de familia pe care tebuie să o hrănești, dacă o ai și hai să lăsăm, ca doi gentelmeni, acest subiect deoparte, fiindcă nu este un subiect de interes public. Noi doi, dacă vom mai avea de discutat ceva-cândva, vom discuta numai subiecte de interes public. Să fie cât se poate de clar.

Revenind la oile noastre. Ziceam că mă străduiesc să învăț să devin pamfletar. Unul din idolii mei indiscutabili, dacă nu cumva cel piua-ntâi, este cel ce nu și-a semnat niciodată, fiindcă este un laș ordinar, articolașele de maximum 10 rânduri (vezi și moda cea anzix) publicate în rubrica ce-l avea ca subiect pe eroul național, azi total independent și dușman de moarte, dar fost mare pretinar de băuturică și, de altfel, se pare, creația infectă a lui govorică – vorbesc de numitul Castorică, sau în rubrica „Bursa Zvonurilor”. Nu vreau să iau istoria de la Ana și Caiafa cu mostre de perle scuipate ca flegma printre dinți de blogherul/vlogher cel cu opinii. Este suficient, zic eu, dacă exemplific doar cu injuriile demne de mahalaua Ferentari, cu care, un „bărbat” (cică, dar n-am nici o dovadă pentru o astfel de afrimație) se războiește cu o femeie și cu soțul acesteia, ca să arăt că încă mai am foarte multe de învățat, ba chiar extrem de multe, ca pamfletar.
Iată cele conținute în ultimele două pamflete fătate/postate pe opiniile de Carei:

– „…. în mod cert s-a lovit la cap, fiind afectată iremediabil legătura dintre cei doi neuroni care se pierd în hăul negru ce-i umple craniul acoperit cu păr roşcat.”

– „Din cauza compromiterii acestei legături unice şi deloc trainice între neuroni … a început să se creadă jurnalistă.”

– „la statură cu greu depăşeşte un metru şi jumătate. Brusc, a şi uitat de vremurile în care avea nevoie de scăunel chiar şi când spăla pe jos”

– „dar a rămas până la urmă singură în redacţie, mai rău ca după cea mai nereuşită felaţie”

(Ce bine le știe individul pe astea cu felația, le-o fi învățat și exersat pe la Universitatea Serală Ponyvás, conform bãrfelor care se colportează prin târg. Pentru cei mai puțini intelectuali decât gagiul cel scribălău pe vloguri de opinii, suntem nevoiți să copiem din DEX ca să ințeleagă: FELAȚIE mijă, papiț, supt. A PRACTICA FELAȚIA a avea vocea groasă, a cânta la flautul cu gușă / cu taragot, a fi guraliv(ă), a o lua în gură, a o lua la clarinet / la muie, a lua porcul la trântă, a o lua sus, a pupa înalt, a râde ca muta la înghețată, a sta la etaj, a o suge, a suge nasul la morți, a suge pixu’, a trage o clanță, a trece la ciocofon.)

– „Ulterior, unul dintre neuroni a luat-o razna, iar celălalt, rămas mult prea stingher, a luat-o după el.”

– „Toţi inamici adoratului său bărbăţel, politicianul ….., au devenit ţintele campaniilor ordinare şi murdare…”

– „nu a obţinut efectul scontat, atât po……cât şi ju…..făcându-se de rahat.”

– „Au vrut ei putoare, dar nici n-au visat că va ajunge atât de mare.”

– „Oricum, lumea are o nelămurire mare. Mai precis, în timpul nopţii, cine pe cine călăreşte, mai mult sau mai puţin vitejeşte?”

– „Adică, politicul, prin …. călăreşte presa aservită, reprezentată de ……, sau se mai întâmplă şi minuni.”

– „Adică presa aservită, mai precis …., să călărească politicul, reprezentat de ….. ridicolul?

(In ultimele trei, jigodia se bagă/vâră și-n alcov).

– „Instigat permanent de …. , politicianul ….. are vise erotice, care-i depăşesc cu mult posibilităţile mentale.”

– „Nimeni nu ştie ce a fost în capul lui sedat când intenţia de a candida şi-a anunţat”

– „Mulţi spun că de vină pentru situaţia penibilă în care s-a băgat ….. se datorează ….. .
Ea este cea care l-a tot bătut la cap să-şi întrerupă medicaţia şi să-şi anunţe candidatura sortită nu numai penibilului, ci şi eşecului.”

– „Tot oraşul ştie că tuciuriul nostru …. nu are absolut nicio şansă să ajungă la primărie. Nici măcar în cazul în care ar candida de unul singur. Chiar şi atunci, …. ar fi în stare să-şi conteste propria candidatură. Nu de alta, dar lumea a remarcat că, din cauza personalităţii sale conflictuale, …. nu poate fi de acord nici măcar cu el. Darămite cu ….., care îi stabileşte discursurile prin care îşi împrăştie lăturile.”

Vreți să ma comentez ceva despre aceste adevărate dejecții mitocănești?
Refuz să mai comentez, ele sunt mult prea concludente pentru gradul de cultură și pentru „bunăvoința” civilizată de care dă dovadă pseudointelectualuljurnalistsătmărean, marele director de Gazetă de doi bani.

În final, în ce-l privește pe vloghistul ăla papădit ce măzgălește pe anzix, știu bine, nu mi-a fost de loc greu să deduc, că sunteti mari haveri și că sunteți părtași, ambii ca și PFA, la sifonarea, cu complicitatea vinavată a primașului, a banilor publici careieni. Nu mai face mătălută, vlogherule de opinii, pe avocatul vlogherului de cărți poștale ilustrate (anzix) fiindcă individul este mare, înalt, solid, major și vaccinat. Îi plânge prostul de grija altuia.
Să vă sufle mereu vântul in pânze și fiscul in ceafă la amândoi, în rest, vă doresc numai sanătate și virtute, să avem ce bea și …. ce mânca.

Na szia, de soha sem viszontlátásra.

de raluca la 27 septembrie 2015 - 14:44

la ce nu putem astepta de la finul unui primar din carei care e plin de datorii si nu cunoaste alt limbaj pentru a se exprimadecat cel din tzigania pe care o frecventeaza nonstop?
domnule primar kovacs ati coborat deja mai jos decat cocina porceasca si dezamagiti pe zi ce trece! chiar nu mai gasiti intelectuali cu care sa colaborati?
oare de ce?

de Horia Mărieș la 28 septembrie 2015 - 03:35

Subiectul tratat in articol mi se pare a fi unul extrem de serios, unul regretabil și care îi va dezavantaja, îi va năpastui în mod cert pe careieni.

Se spune că nimeni nu este de neînlocuit. Nimic mai neadevărat și total greșit în acest caz. Nu sunt un apropiat al celor doi demisionari, de exemplu pe domnul B.G. l-am intâlnit doar de două-trei ori în viață, mereu pe fugă și pe durata totală a cca 5 minute, asta cu ocazia organizării a două concerte de jazz în Sala Cavalerilor din Castel. Pe doamna L.S. am întâlnit-o probabil tot cu aceea ocazie, dar cred că am schimbat cu dânsa numai uzualele și politicoasele saluturi protocolare.
Insă, de citit, mai ales despre activitatea, despre munca asiduă, despre rezultatele excelente obținute de către domnul B.G. pe plan cultural în Carei în ultimii ani, am citit o grămadă. Toate articolele apărute despre dânsul atât în presa locală cât și în cea județeană, cât și în cea națională, se refereau la dânsul și la activitatea dânsului doar la superlativ. Dovadă și distincțiile obținute pe plan județean.

Ce avem însă aici? Avem două acte unilaterale de voință prin care doi salariați au comunicat în scris angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz, adică două demisii, care sunt definite extrem de sec și de clar în „Codul muncii” actualizat 2015 (Legea 53/2003), republicat şi renumerotat în Monitorul Oficial nr. 345 din 18 mai 2011, în temeiul art. V din Legea 40/2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003, CAPITOLUL V, Încetarea contractului individual de muncă, SECŢIUNEA a 8-a, Demisia, Art. 81:
(1) Prin demisie se înţelege actul unilateral de voinţă a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz.
(2) Angajatorul este obligat să înregistreze demisia salariatului. Refuzul angajatorului de a înregistra demisia dă dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de probă.
(3) Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.
(4) Termenul de preaviz este cel convenit de părţi în contractul individual de muncă sau, după caz, cel prevăzut în contractele colective de muncă aplicabile şi nu poate fi mai mare de 20 de zile lucrătoare pentru salariaţii cu funcţii de execuţie, respectiv mai mare de 45 de zile lucrătoare pentru salariaţii care ocupă funcţii de conducere.
(5) Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele.
(6) În situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător.
(7) Contractul individual de muncă încetează la data expirării termenului de preaviz sau la data renunţării totale ori parţiale de către angajator la termenul respectiv.
(8) Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contractul individual de muncă.

Mai mult ca sigur că toți curioșii cârcotași careieni și de aiurea ar dori să afle motivările (reale) ale demisiilor. Dar astea nu prea sunt de loc de nasul nostru, nu este treaba noastră, a chibiților aflați pe margine, atâta timp cât cf. art. 81, alin. (3) din Codul muncii, salariatul are dreptul de a nu-și motiva demisia.

În context, „motivele” invocate de formatorul oficial de OpinieDeCarei, de sclavul pupincurist al primașului, adică de anonimul „Careianul / 10 ore ago (acum 10 ore)” sunt pur și simplu absurde și ridicole. Individul care le scrie sub acoperirea pseudo-anonimatului este pur și simplu un obsedat, mereu complexat de femeia care i-a fost angajator și care i-a datcâdva o pâine albă de mâncat. Doar că individul se comportă josnic și jalnic, adică exact ca un maidanez încercând să muște mereu, prin surprindere, de pe la spate, mâna care l-a hrănit. Individul nu știe să de războiască decât cu femeile.

Nu-mi permit să discut aici motivele demisiei domnului B.G., chiar dacă le bănuiesc.

În ce privește însă cea de a doua demisie, mi-aș permite, cu voia dvs., doar o foarte nevinovată remarcă. Ca întotdeauna – naivă și nevinovată.
Se bârfește prin târg că de fapt doamna a avut curajul să dea afară din serviciu pupila imberbă cu creastă de cocoș a unui foarte distins consilier local.
Dânsei i s-a impus să-și dea demisia iar puțoiul cel obraznic, jmekeraș și leneș a fost reangajat imediat.

Toate bune și frumoase, c-așa-i în tenis și în țara asta minunată, păcat doar că ea este locuită. Dacă bârfa asta este adevărată și dacă tărășenia asta scabroasă mi s-ar fi întâmplat mie, eu unul le-aș fi dat la ochi, nu le-aș fi dat demisia.
C-așa-i în tenis.

P.S. Acest comentariu constituie o încercare de pamflet. Orice asemănare cu realitatea este exclusă.

de justitie la 28 septembrie 2015 - 13:18

BREAKING NEWS:DNA. CIUTA VA FI NOUL DIRECTOR LA CULTURA IN LOCUL LUI BOGDAN GEORGESCU

de nicu la 28 septembrie 2015 - 14:10

voi vreti sa crape primaru cu asa vesti?

de vamesulcinstit la 28 septembrie 2015 - 14:23

Primaria ii cuplerai putie putie ceva da rau dai cu tzieterra dai cu tzieterra
Omerta omerta omerta Alinutza bulinutza nutzi poti tine tu guritza?

de tragic la 28 septembrie 2015 - 15:54

se stie de oricine din carei ce cuplerai si furtisaguri is la primarie ca toti fsac de tatie in grup si pun baietii cu muschi de garda pt mia de lei pe noaptie…au de unde ca din fondurile europene curg banutii garla si unu ca boghi chiar ca nu suporta

de Alex. la 28 septembrie 2015 - 19:09

Pacat de Georgescu,baiat bun,a facut multe pentru renumele orasului.
Urmasul lui ,indiferent de culoare politica ,are obligatia sa duca mai departe viata culturala a orasului,cu programe care sa satisfaca cerintele oricarui careian.

de ADRIEN la 28 septembrie 2015 - 20:07

Bogdan nu a spus adevaratul motiv pentru care a demisionat ! El este un domn si daca eu eram in locul lui plecam de tot din Primarie nu mai acceptam alt post !

Lasati un comentariu