Jurnalistul Dan Tanasă câştigă premiul „Libertatea Presei pentru Curaj”

• publicat la: 25 septembrie 2015
Jurnalistul Dan Tanasă  câştigă  premiul „Libertatea Presei pentru Curaj”

Jurnalistul Dan Tănasă a fost nominalizatul lunii iulie la “Premiul Libertatea Presei pentru Curaj”. El este câştigătorul primei ediţii a acestui concurs, al cărui premiu este de 50 000 lei. Trofeul şi diploma i-au fost înmânate în emisiunea realizată de Mihai Gâdea, “Sinteză zilei”, din data de 24 septembrie.

Cu o intensă activitate pe blogul care îi poartă numele, jurnalistul scrie din 2008 despre abuzurile administraţiei publice locale din Covasna şi Harghita şi a câştigat numeroase procese în instanţele din România împotriva autorităţilor publice locale din cele două judeţe. Din iunie 2014 este preşedinte-fondator al Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC).

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi la cei din jurul tău, spunea Gandhi. Sper că activitatea mea pentru respectarea legii să-I inspire şi pe alţii să acţioneze. Pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Mulţumesc Fundaţiei Familia Voiculescu pentru onoarea de a-mi răsplăti munca”, a declarat Dan Tănasă potrivit jurnalul.ro.

 

 

Lasati un comentariu