Senator UDMR, afirmație șocantă la un post public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea

• publicat la: 18 noiembrie 2020
Senator UDMR, afirmație șocantă la un post public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea

Este justificată amenințarea cu moartea în condițiile în care ați deschis procese împotriva autorităților din Covasna, este răspunsul senatorului Laszlo Attila la întrebarea jurnalistului Dan Tanasă, candidat AUR la alegerile parlamentare, scrie Glasul.

Prezent la emisiunea de dezbatere electorală de la postul public de televiziune, Dan Tanasă l-a întrebat pe senatorul Attila cum comentează amenințările cu moartea pe care le primește de la etnicii maghiari din Covasna pentru că are o activitate intensă în zona societății civile și câștigă procese în instanță. De asemenea, Tanasă a adăugat că actualul președinte al CJ Covasna a declarat presei că jurnalistul este un mâncător de unguri.

Îmi cer scuze pentru acest fapt, dar din câte am înțeles ați deschis peste 200 de procese împotriva autorităților din Covasna”, a răspuns senatorul Laszlo Attila, dând de înțeles că amenințarea cu moartea este justificată în acest caz.

Dan Tanasă, președintele Asociației Civice pentru Demnitate în Europa și jurnalist independent deschide lista din județul Mureș a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare. Apărarea românilor din Covasna, Harghita și Mureș în special, dar și a intereselor românești la nivel național reprezintă obiectivul lui  Dan Tanasă.

Lasati un comentariu