S-a trezit în șanț după o depășire neregulamentară

• publicat la: 22 septembrie 2015
S-a trezit în șanț după o depășire neregulamentară

În  data de 21.09.2015, în jurul orelor 10,15, pe DN 19, în afara localității Ianculesti, S. Veronica , de 29 ani, com. Banloc, județul Timiș, conducând autoturismul marca Renault, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în șanțul din partea stangă a direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat pasager în autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ , totodata s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Ieri,  21 septembrie a.c.,  lucrătorii din cadrul SIC – Compartimentul Urmăriri împreună lucrătorii din cadrul P.P. Terebești l-au identificat și prins pe D. ISTVAN, care posedă prin M.E.P.I. emis de Judecătoria Carei, fiind condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unei vehicul fără permis,

Susnumitul a fost introdus în Penitenciarul Satu Mare.

Luni, 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Moftin, Secția 7 Poliție Rurală Carei, au efectuat un control la la o societate comercială situată în localitatea Ghilvaci,  pe linia depistării comercializării țigărilor de contrabandă.

În urma activitățiidesfășurate, polițiștii au găsit sub tejghea un număr de 24 pachete de țigări, respectiv 480 fire, marca JIN LING, netimbrate. Administratorul societății,  S. MIRCEA,  de 31 ani, din Domănești, nr.68, este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

 

Lasati un comentariu