Accident în Carei. Un vitezoman a intrat într-o casă

• publicat la: 27 ianuarie 2016
Accident în Carei. Un vitezoman a intrat într-o casă

Un vitezoman ce circula pe strada Horia spre strada Iuliu Maniu nu a reuşit să mai adapteze viteza la curba din intersecţia cu strada Crişan şi a intrat cu maşina într-o casă  după ce a culcat la pământ doi copăcei. Din fericire nu au fost victime.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 27 ianuarie 2016 - 18:31

Mă doare bila când citesc cu ce probleme „importante” vine Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Satu Mare în fața primarilor din Andrid, Berveni, Carei, Cămin, Căpleni, Ciumești, Foieni, Moftin, Petrești, Pișcolt, Sanislău, Tiream şi Urziceni.

Auzi matale: „Problema câinilor comunitari poate fi rezolvată doar la nivel zonal”, „punerea în legalitate a persoanelor fără acte de identitate sau cu acte expirate”, „rampele de acces pentru persoanele cu dizabilităţi”, „amplasarea plăcuţelor cu numele străzilor şi a numerelor de casă”, „măsuri pentru buna desfăşurare a circulaţiei”, etc.

Aia cu „punerea in legalitate” au mai dezbătut-o deștepții de la ATOP și acum un an, tot n-au rezolvat-o nici până în ziua de azi? De exemplu: „În data de 19 Martie 2015, orele 14:00, la sediul Consiliului Judeţean Satu Mare, P-ţa 25 Octombrie nr. 1, Sala de protocol, va avea loc şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Satu Mare. Pct. 2 pe ordinea de zi: Modalităţi de punere în legalitate a cetăţenilor judeţului, cu acte de identitate – invitată d-na Johanna Riedl, director general al Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Satu Mare”.

Păi ăștia de la ATOP sunt niște frecangii în toată puterea cuvântului, ăștia taie toată ziua, bună ziua degeaba frunza la câini, ăștia papă exact de pomană salariile de bugetari, ăștia ar trebui desființați cât ai zice pește! Niște tromboniști mâncători de rahat, niște paraziți ce trăiesc pe spinarea boborului! Păi cine poate să-i ia în serios pe unii care se ocupă de astfel de probleme? Căutați-vă nenicilor de la ATOP Satu Mare ceva de lucru, treceți repede la campania agricolă, la arat, semănat, cules și treierat, faceți domnilor măcar ceva util societății pentru banii pe care-i încasați ca salarii, nu mai frecați atât de mult menta în public!

de roli la 27 ianuarie 2016 - 18:57

aia cu cainii comunitari e o afacere numa buna de muls banii si tre sa ramana la carei si sa mai ia si de la primarii din jur ca sa faca burta mare jenouke.

de Cyanide la 27 ianuarie 2016 - 19:07

Puneti-l sa plateze 4 pomi pentru aia doi pe care i-o scos.

Lasati un comentariu