Regal cinematografic Florin Piersic – Aniversare 80 de ani

• publicat la: 26 ianuarie 2016
Regal cinematografic Florin Piersic – Aniversare 80 de ani

Actorul Florin Piersic, își va sărbători cei 80 de ani de viață alături de cei mai dragi și apropiați prieteni ai săi – spectatorii clujeni – la cinematograful care-i poartă numele ne informează napocanews.ro.

Marți, 26 ianuarie, de la ora 18.30, sunteţi așteptați la proiecția „Parașutiștii”.

În deschiderea evenimentului, maestrul Florin Piersic va prezenta filmul și va sta de vorbă cu spectatorii. Prețul unui bilet este 15 lei.

Sărbătorirea lui Florin Piersic va continua și miercuri, 27 ianuarie, când va fi ziua sa de naștere, prin difuzarea altor trei filme, din vasta sa filmografie care numără ~ 80 de producții cinematografice.

De la: ora 10.00 va rula De-aş fi…Harap Alb; (doar cu programare telefonică) de la ora 13.00, Haiducii lui Şaptecai, iar de la ora 15.30: Colierul de turcoaze.

Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuită în limita locurilor disponibile, titrează Radio Cluj.

Cinematograful Florin Piersic  le mai oferă o surpriză fanilor Florin Piersic , oferindu-le posibilitatea să urmărească  în sala de proiecție a cinematografului, transmisiunea în direct a spectacolului “Nu-ntreba câți ani am!” pe care actorul îl va susține la Opera Română din Cluj, miercuri, 27 ianuarie, de la ora 18.30.

sursa napocanews.ro

Lasati un comentariu