Bătăi în „zonele fierbinţi” ale Careiului

• publicat la: 13 martie 2016
Bătăi în „zonele fierbinţi”  ale Careiului

Printr-un apel la 112, în data de 11.03.2016, în jurul  orelor  22.30, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni, a fost solicitată să intervină, pentru a aplana un conflict pe strada Dr. Marinescu din Carei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe fondul unor discuții contradictorii, M. Robi, de 31 ani, din Carei,   a fost lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feței și cu o bâtă în zona spatelui,  de  către S. Gaszi, 25 ani, tot din Carei. Datorită leziunilor suferite victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare,  în vederea acordării  îngrijirilor medicale de specialitate.  În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tot  la data de 12.03.2016, în jurul orelor 21.17, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni, a fost solicitată pentru a interveni la un scandal pe strada Iuliu Maniu din Carei. Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul  că  pe fondul unor divergențe mai vechi,  L.Norbert de 27 ani, din Carei,  i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi palmele,  surorii sale L.Anamaria și a tăiat-o cu un obiect tăios pe antebraţul mâinii stângi. De asemenea agresorul i-a aplicat lovituri  la nivelul feței şi mamei sale.

Leziunile suferite de cele două victime, nu au necesitat intervenţia ambulanţei.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  lovire sau alte violenţe.

La data de 13.03.2016, în jurul orelor  01.12, polițiștii Secției  Rurale Tășnad, au fost sesizați prin  apel 112 de către numitul V. Csaba, de 32 ani, din Săcăşeni, despre faptul că ar fi fost agresat fizic în timp ce se afla la un bar din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului,  au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuţii contradictorii  avute cu numitul V.Daniel, acesta împreună cu M. Cristian şi I. Florin, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii atât  la nivelul capului cât și la nivelul  trunchiului și membrelor inferioare,  numitului V.Csaba.

Persoana vătămată, V. Csaba, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalului Județean Satu Mare,  unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase,  în zilele de 11.03.2016 și 12.03.2016,  cu privire la încălcări ale legii,  privind modul de deținere a armelor și munițiilor folosite la vânătoare, tipul armelor folosite și modul de păstrare și asigurare a armelor, a fost identificat numitul P.Gheorghe de 61 ani, din Satu Mare, deținător legal de arme și muniții,  care nu s-a prezentat în termenul legal pentru prelungirea valabilității permisului de armă, care a expirat la data de 29.04.2015. Susnumitului i s-a  ridicat arma și cantitatea de 172 bucăți proiectile. În cauză se fac cercetări sub aspectul  comiterii infracțiunii de  nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de arma.

De asemenea, pe fondul cinegetic Berveni,  din cadrul Direcției Silvice Satu Mare, a fost depistat numitul K.Ștefan de 48 ani, din Căpleni, însoțit de doi ogari, care intenționa  să desfășoare activități de vânătoare,  fără a fi autorizat în acest sens. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic .

În cadrul acţiunilor desfăşurate  la sfârșitul săptămânii,  la nivelul județului, au fost aplicate 403 contravenţii la legislația ce reglementează circulația pe drumurile publice, în  valoare de 40.935 lei.

De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară, reţinerea a 10 permise de conducere pentru abateri ca depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool sau neacordare de prioritate pietonilor sau vehiculelor.

comunicat IJP

comentarii

de Horia Mărieș la 13 martie 2016 - 14:09

Un titlu de articol care nu putea apărea în „ÓdeCe?” decât datoritá faptului că autorul n-a reușit încă să se trezească din adânca mahmureală pricinuită de concursul de vinuri nobile organizat ieri de St. Orbán Borlovagrend și de Primăria Mun. Carei:

„[Articol nou] Careianul Robi, băgat lovit cu pumnul şi cu bâta, băgat în spital de Gazsi”, autor Careianul / 2 ore ago /.
Apoi, după ce a băut o cafea foarte tare, s-a corectat.

de Horia Mărieș la 13 martie 2016 - 14:33

P.S. Știu. Mă va face mincinos și în toate felurile care nu pot fi scrise pe hârtie.
Mă va amenința că mă va da în judecată fiindcă îi terfelesc imaginea. Abia aștept.
Dar până atunci, iată și proba, dovada, pentru cele scrise de mine mai sus.
Ca să n-avem nici un fel de alte vorbe legate de dreptul de copy-right.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1046855218710050&set=a.119436874785227.19263.100001567452739&type=3&theater

de ana la 17 martie 2016 - 10:28

Da de ce a fost transportata victima sa spitalul judetean satu mare? I de ce avem spital in municipiul carei! Nu pot sa acorde prim ajutor cadrele medicale dar salarii si bonuri de masa pot sa ceara salvarea din carei face sute de km.cu deplasarile in satu mare pentru ca sant incapabili in carei cadrele medicale .nevorbind daca este nevoie de salvare greu se da de ele sunt la satu mare luni am intalnit doua unul dupa altul venind din satu mare

Lasati un comentariu