Iubeşte şi respectă pământul! Acţiune de curăţenie pe spaţiile verzi

• publicat la: 19 aprilie 2016
Iubeşte şi respectă pământul! Acţiune de curăţenie pe spaţiile verzi

În fiecare an, pe data de  22 aprilie  se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Incă din  perioada anterioară declarării acestei date  ca  o sărbătoare  a protejării  mediului, elevii careieni erau mereu prezenţi alături de profesorii lor în parcurile  orasului pentru a da o mână de ajutor la întreţinerea acestora.

Ca o continuare a acestei tradiţii, tinerii liberali careieni vor demara joi, 21 aprilie 2016, o actiune de curăţenie în zonele centrale ale Careiului în intervalul de timp 17,00-19,00.

Astfel,  Ziua Pământului va putea fi întâmpinată aşa cum se cuvine. Liberalii careieni isi propun să extindă aceste acţiuni şi în cartierele oraşului precum şi în zonele periferice unde există adevărate depozite de gunoaie ce nu fac cinste unui municipiu european .

Cei care doresc  să se alăture acestei actiuni voluntare, sunt aşteptati să vină  joi, 21 aprilie 2016, la ora 16,45, în faţa sediului PNL  de pe strada 1 Decembrie 1918 nr.24.

comunicat PNL Carei

Lasati un comentariu