Drujba răsună din nou în Parc

• publicat la: 10 iulie 2016
Drujba răsună din nou în Parc

Câţiva careieni au semnalat Buletin de Carei despre tăieri de arbori ce au avut loc în parcul ce a fost odată dendrologic. Vă lăsăm în compania imaginilor pentru a observa modul în care a fost efectuată tăierea. Arborele ce a mai rămas la faţa locului a fost  pregătit pentru a fi dus la gater prin tăiere la2m.

Buletin de Carei

comentarii

de florinel la 10 iulie 2016 - 15:30

va creste iar productia de scaune din oras si vom avea iar fonduri pentru una mica la urziceni

de raul la 11 iulie 2016 - 12:20

Copacul pare destul de sanatos,pe ce motiv a fost taiat oare?

de oreste la 11 iulie 2016 - 12:57

oare o fi bun de facut scaune?

de JOZSI la 11 iulie 2016 - 13:41

@raul.Daca nu era sanatos,nu s-ar fi taiat cu asa grije.

de Horia Mărieș la 11 iulie 2016 - 15:06

Arată bine în secțiune.
Vreau și eu câteva din trunchiurile alea de 2 m, am de gând să-mi fwc niște furnir nou pentru mobila veche din sufragerie care a împlinit suta de ani.
Cui trebuie să mă adresez?
Lui Adorjan?

de Cristi Pop la 11 iulie 2016 - 15:55

@Horica: la tine se si gandeste lumea, cei 2 m de scanduri vor fi folositi pentru o mobila de veci, pentru tine desigur, proiectata sa reziste inca 100 de ani sub pamant.Sper ca e tentanta oferta, nu?

de pentru cristi la 11 iulie 2016 - 17:54

mirosi de la o posta a tulipan mai ales dupa urarile macabre specifice voua

de Horia Mărieș la 11 iulie 2016 - 20:52

Ăluia laș și nesimțit, care se ascunde după aliasul „Cristi Pop”:

Mulțumesc frumos, este într-adevăr extrem tentantă oferta Dvs.
Sunt convins că ea vine direct din inima dvs. cea largă de kutya.

Apropo de urare: Pe acolo, pe la Dvs., în famiglia aia Dvs. mafioso-tulipanistă, șovină, automuistă și cretină, s-a auzit cumva de zicala „Nu mor caii când vor câinii (ca tine)!” ?

Sau, altfel zis, adică pe limba mămicuței dvs.: „NEM AKKOR DÖGLIK A LÓ, AMIKOR A KUTYÁK SZERETNÉK!” (am citat diar titlul unui articol scris de un foarte distins jurnalist căplenar, apropiat de famiglia aia mafioso de care era vorba ceva mai sus).

Dacă ați auzit, băgați foarte bine la căpățână!
Dacă n-ați auzit, urmează sfatul clasicului Lenin: „Învățați, învățați, învățați” ca să nu rămâneți.

Na szia, te drága!

Să nu uitaţi niciodată ce spunea Euripide:
„Celor pe care vor să-i piardă, zeii le iau mai întâi minţile“. Ii prostesc de tot.

de Horia Mărieș la 18 iulie 2016 - 18:20

Deștepții de la Primăria Carei nu au învățat nici până in ziua de azi cum trebuie să facă trimitere la un link corect. Ei te trimit in Anunțul de dezbatere publică postat pe portalul oficial al Primăriei Carei la prins niște muște: „http://apmsm.anpm.ro-secțiunea Reglementări-Avizul de Mediu-Documentații procedura SEA și EA”.

In loc de:

http://www.anpm.ro/web/apm-satu-mare/documentatii-procedura-sea-si-ea

Amatorism, nimic altceva

E in regulă, barátok, o să încercăm să ne ducem să mutem și s.egli_fuște.

De altfel, toată gașca aia cetidă de la Prot. Mediului SM prinde de fapt doar muște și halește de pomană banii boborului.
Părerea mea, mi-o asum.

Iar sasul habar n-are că există pe lumea asta și o chestie extrem de dubioasă pentru dânsul numită internet, dar unde se pot posta documentele supuse dezbaterii: „Careianul / 1 oră ago / Primăria Carei a lansat în dezbatere publică reactualizarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului. De asemenea, vor fi dezbătute raportul de mediu şi studiul de evaluare adecvată. Cei interesaţi pot consulta documentele precizate la sediul Primăriei Carei sau la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, de luni până joi, între orele 8.00-16.00 şi vineri, între orele 8.00-13.00, se arată într-un anunţ postat azi pe site-ul Primăriei Carei.” u

Sasul te trimite in persona numai la sediul Primariei Carei sau la sediul APM Satu Mare.
Extrem de dăștept, dăștept foc și individul ăsta, nimic de zis.

Trecem peste faptul că Studiul de evaluare adecvată privind actualizarea PUG-ului orașului Carei (Achtung!, Careiul nu mai este municiuciu în această „evaluare adecvată” – sic!!) întocmit de expertul evaluator dr. Monica Liliana Marian în luna octombrie 2015 și Raportul de mediu, elaborat de SC VIDA TM SRL Satu Mare, cresponsabil de temă Vida Carmen, valorează de fapt exact cât o frecție cu spirt Diana făcută la un picior de lemn. Bani aruncați pe fereastră, o tromboneală ineficientă si nefolositoare, adică un rahat cu perje, născut mai mult ca sigur prin clasică metodă numită „hai să mai copiem câte ceva și de pe ici și de pe colea”.

Lasati un comentariu