Grav accident la Carei

• publicat la: 12 octombrie 2016
Grav accident la Carei

În momentul în care încalcă regulile de circulaţie, atât şoferii cât şi bicicliștii îşi asumă şi suportă consecinţe dintre cele mai grave. Un biciclist din Carei, care a efectuat un viraj fără să se asigure,   a fost surprins şi accidentat  de o autotutilitară, astfel că în acest moment se află internat în stare foarte gravă la spital.

Aseară, în jurul orei 20.15, poliţia a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs în municipiul Carei.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani din localitate,  circulând pe bicicletă fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent reflectorizante, pe fondul efectuării unui viraj la stânga, fără să se asigure, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai, județul Bihor.

În urma impactului,  biciclistul  grav rănit, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii

Cercetările continuă.

Lasati un comentariu