Biserica Sf.Apostol Andrei din Carei există chiar dacă nu apare pe Harta Carei

• publicat la: 2 noiembrie 2016
Biserica Sf.Apostol Andrei din Carei există chiar dacă nu apare pe Harta Carei

Pe strada Ignișului din municipiul Carei se află Biserica Greco-Catolică Sf Apostol Andrei. Aici se oficiază Sfânta Liturghie din anul 2005, după 12 ani  de la demararea lucrărilor de construcție a acestui sfânt lăcaș.

Biserica a fost ridicată aproape în exclusivitate cu sprijinul financiar al credincioşilor din oraş şi cu ajutorul donaţiilor din străinătate, obţinute datorită eforturilor Ps. Vasile, Ps. Virgil, preot-vicar general Iosif Sabău şi a vicarului foraneu pr. Radu Filip.

Această Biserică nu apare pe Harta Careiului ce se află pe site-ul Primăriei Carei www.municipiulcarei.ro imediat lângă caseta ce conține cuvântul de bun venit adresat de primar. Harta respectivă a fost postată destul de recent, conține greșeli de expimare în limba română și are lacune și erori pe care le-am semnalat. Unele busturi de eroi apar de două ori , apar obiective și străzi din comune  ce nu aparțin de Carei , locațiile unor obiective sunt total greșite iar altele nu apar deloc.

Buletin de Carei dorește să atragă atenția asupra inducerii în erorare a cititorilor ce consultă această hartă postată pe site-ul UAT Municipiul Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/nici-solidaritatea-membrilor-triadei-careiene-nu-poate-face-din-alb-negru-harta-carei-si-dex-ul-ofera-raspunsul.html

Biserica Sf.Apostol Andrei este o bijuterie arhitectonică ridicată fără sprijinul Primăriei Carei . Acesta să fie motivul pentru care nu este inclusă pe Harta Carei de pe site-ul primăriei?

Priviți ce curte are biserica…

Cea mai modernă Capelă Mortuară din Carei a fost construită în curtea acestei biserici din vecinătatea cimitirului.

http://www.buletindecarei.ro/2015/12/municipiul-carei-va-avea-capela-mortuara-la-standarde-europene.html

Pe cine din Primăria Carei  deranjează Biserica greco-catolică românească Sf. Apostol Andrei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu