Tinere talente pe scena Teatrului Municipal Carei

• publicat la: 26 noiembrie 2016
Tinere talente pe scena Teatrului Municipal Carei

Vineri, 25 noiembrie  2016, de la ora 18.00 la Teatrul Municipal din Carei a  avut loc evenimentul intitulat „3 pe o scenă“, sub  genericul „Talk Show”.     Moderatorul  evenimentului a fost actorul Carol Erdös, care a adus în faţa  careienilor trei tineri actori.

Acesta i-a prezentat pe fiecare înparte, după care publicul a urmărit momentele individuale pregătite  de aceştia. Diana  Elena Tuşa a prezentat „MOSC“, un one woman show dramatic şiemoţionant, adaptat după nuvela Chira Chiralina de Panait Istrati.

Adrian Ştefănuţi a stârnit hohote de râs cu monologul „UITUCUL“,o adaptare după Cornel Udrea, iar Bogdan Gontineac a pus oamenii pe  gânduri cu tema atât de actuală pe care a abordat-o în one manshow-ul interactiv „THE GLASS“, adaptare după Eric Bogosian.

Sufletul  şi creierul acestui proiect, îndrăgitul actor Carol Erdös a  mulţumit la finalul manfestării publicului, care i-a răsplătit cu  ropote de aplauze pe tinerii artişti, lăsând să se înţeleagă  faptul că acesta e doar începutul unui şir de evenimente culturale  în care vor fi promovaţi tineri actori, atât în Carei cât şi înalte localităţi din judeţ.     Organizatorul   evenimentului a fost Asociaţia Culturală „Teatrul Genesis“ SatuMare.

Buletin de Carei sursa Casa de  Cultură

Lasati un comentariu