Şedinţă de Consiliu Local. Bugetul pe 2017. Scutiri cu nemiluita de la plata impozitelor

• publicat la: 27 martie 2017
Şedinţă de Consiliu Local. Bugetul pe 2017. Scutiri cu nemiluita de la plata impozitelor

Miercuri,29 martie 2017, de la ora 13,00  aleşii locali sunt convocaţi la şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei.  Şedinţa este publică şi poate participa oricine doreşte.

Ordinea de zi este deosebit de stufoasă. După 3 luni  apare Bugetul Local pentru anul 2017 deşi nu a existat o prezentare publică sau dezbatere cum se procedează în alte municipii care se respectă.  Apar o serie de proiecte pentru scutiri de la plata impozitelor locale pentru  diverse locuinţe şi alte  imobile  mai puţin pentru  clădirea concesionată Asociaţiei Equus şi pentru care nu se plăteşte impozit pe clădire dar nici nu se vine cu cerere de scutire. Doar trăim în Republica de la Carei suverană şi independentă de legile din România.

ORDINEA DE  ZI

 

 

comentarii

de mihai la 28 martie 2017 - 08:52

Dar alte sporturi inafara de fotbal nu mai sant in carei ,dupa cate stiu eu sant si alte sporturi dar nu vad sa fie cuprinse in buget poate cineva sami explice de ce nu sant cuprinse si celelalte sporturi. Bine ca putem sa o scutim pe avocata Marginean de impozit saraca de ea nu are bani sasi plateasca darile la stat .La culte peste 200,000 de lei aberatie curata pe linga ca nu platesc nici un inpozit la stat le mai dam si atatia bani .Stimati consilieri mai uitativa si in alte directi nu numai la fotbal si culte .Fotbalul doar toaca bani fara rezultate

de Buletin de Carei la 28 martie 2017 - 10:33

Sedinta este publica si puteti participa ca sa vedeti cum dezbat aceste probleme consilierii adica sa vedeti cum îşi desfăşoară activitatea pentru care i-aţi ales.

Lasati un comentariu