Şedinţă de Consiliu Local. CL Carei înfiinţează firme ca să aibă ce radia. Sau miroase a măsluire?

• publicat la: 4 aprilie 2017
Şedinţă de Consiliu Local. CL Carei înfiinţează firme ca să aibă ce radia. Sau miroase a măsluire?

Vineri 7 aprilie 2017 de la ora 11,00  aleşii locali sunt invitaţi la o nouă şedinţă ordinară de Consiliu Local. Şi la propriu şi la figurat. O nouă Ordine de zi stufoasă cu  proiecte care de care  mai interesante. De departe cel mai  hilar proiect dezbătut va fi cel prin care  se propune  dizolvarea şi radierea societăţii SC Cafeneaua Culturală SRL , societate înfiinţată în anul 2014  iar după 6 luni d ela înfiinţarea oficială a fost supus aprobării Consiliului Local statutul societăţii în condiţiile în care CL era asociatul societăţii. Societatea avea rezervat chiar şi locul de funcţionare, montate tăbliţele pe uşile unde acum funcţionează Serviciul de Taxe şi impozite.

Instabilitatea în luare deciziilor de către adminsitraţia Kovacs-Keiser nu mai surprinde pe nimeni. Uite SRL ul nu e SRL ul , un fel de joacă de-a Baba oarba dar pe bani publici, pe banii careienilor. A fost  organizat chiar şi un concurs pentru postul de administrator  la societatea CL Carei dar a fost anulat şi acela înainte de a avea loc.

Consilierii mai au pe Ordinea de zi un Proiect pentru un protocol de colaborare cu Asociaţia pentru Protecţia animalelor Puffi vizat de compartimentul juridic. Asociaţia a beneficiat  constant de sprijinul financiar al UAT Municipiul Carei  şi până la această dată.

Surprizele nu se opresc aici. Şedinţa se anunţă  deosebit de   atractivă   aşa că merită să participaţi şi să vă convingeţi personal cum încearcă preşedintele de şedinţă să  împiedice luările de cuvânt care pot  aduce atingere …imaginii  coaliţiei ce conduce oraşul. Transparenţa nu este de dorit în Carei  atâta timp cât conducerea oraşului e una totalitară.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu