Denis Ţicle din Carei este Campionul României la aruncarea suliţei categoria juniori II

• publicat la: 26 iunie 2017
Denis Ţicle din Carei este Campionul României la aruncarea suliţei categoria juniori II

Denis Ţicle  de la CSS Liceul Teoretic Carei câştigă şi Naţionalele de juniori 2 de la Piteşti şi devine din nou Campion Naţional cu o aruncare de 67.74 m. Este pentru a treia oară când depăşeşte baremul  ce îi permite să participe la Campionatul Mondial din Kenya.

Pentru competiţia mondială la care va lua parte  peste o lună, Denis Ţicle se pregăteşte acum la Snagov cu antrenorul său Florin Turcu.

La începutul acestei luni, Denis Ţicle a devenit Campion Balcanic la aruncarea suliţei categoria juniori 2.

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/avem-un-campion-balcanic-la-atletism-al-treilea-din-istoria-careiului-bravo-denis-ticle.html

La Piteşti au mai participat şi alţi sportivi careieni care au revenit cu rezultate frumoase. Astfel, Cătălin Mărneanu se clasează pe locul 7 cu o aruncare de 49,83m la suliţă iar Vădan Laurenţiu pe locul 11 cu o aruncare la Disc  de 35,39 m.

Kinczel Antonia a concurat la 100m garduri şi cu timpul de 73,77 s  a obţinut un loc 12 pe ţară. Nu am uitat nici de Balog Olimpiu clasat pe acelaşi loc dar la disc cu  o aruncare de 33,53m.

Felicitări antrenorilor Ioan Mărneanu şi Florin Turcu precum şi elevilor  lor! Şcoala careiană de atletism confirmă datorită eforturilor şi abnegaţiei acestor antrenori.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mãries la 26 iunie 2017 - 23:29

Sincere felicitãri atât sportivului cât ei antrenorului sãu!

Lasati un comentariu