Să ne aducem aminte… Carei 2010 şi terenul de tenis

• publicat la: 17 iunie 2017
Să ne aducem aminte… Carei 2010 şi terenul de tenis

Vă supunem atenţiei un articol din iunie 2010….,,Din nou tenis în Parcul Dendrologic,,

Ceea ce n-a făcut Administraţia Publică timp de cinci ani a reuşit Habuczki Jozsef, într-o săptămână, cu doar 6000 de lei.

Habuczki Jozsef, un orădean ce trăieşte de mai mulţi ani în Carei, a reabilitat unul dintre terenurile de tenis din Parcul Dendrologic. Lucrările au durat cinci zile, au costat 6000 de lei, iar de o săptămână terenul poate fi închiriat.

Iubitorii tenisului trebuie să plătească 15 lei pentru o oră, atât cât costă şi o oră de instructaj, sub îndrumarea aceluiaşi Habuczki Jozsef, care deţine brevet de instructor.

Administraţia Locală a cedat terenul din parc pentru doi ani, gratuit, dar i-a impus noului proprietar să instruiască gratis câte un grup de elevi, de la şcolile careiene, în funcţie de un orar clar stabilit.

Cum comentaţi atitudinea Administraţiei Locale?

În timp ce terenul reabilitat de Habuczki Jozsef degajă un aer occidental, cel de-al doilea teren de tenis din Parcul Dendrologic, aflat încontinuare în proprietatea municipalităţii, e într-o stare jalnică.

www.buletindecarei.ro apreciază investiţia făcută de temerarul întreprinzător, dar consideră că reabilitarea terenurilor de tenis era o datorie a Primăriei. Investiţia ar fi fost una mică, întreţinerea lor la fel. În paralel s-ar fi creat şi locuri de muncă, iar veniturile erau încasate de visteria municipiului.

În consecinţă, suntem curioşi să aflăm părerea voastră! Cum comentaţi decizia Administraţiei Publice de a renunţa la unul dintre terenuri şi păstrarea celui de-al doilea în paragină?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu