Pietonii pe şosea şi maşinile pe trotuare. Se întâmplă la Carei

• publicat la: 14 iulie 2017
Pietonii pe şosea şi maşinile pe trotuare. Se întâmplă la Carei

În timp de primarul înglodat în datorii  se revoltă în faţa finului şi a consilierilor săi pentru distincţiile  primite de Daniela Ciută, administrarea oraşului a scăpat de sub control.

Trotuarele  din jurul ştrandului termal care foloseşte de peste 12 ani apa termală ilegal sunt pline de maşini parcate şi de o parte a drumului şi pe cealaltă. Pentru pietoni rămâne doar şoseaua ca şi cale de circulaţie.

Şi uite aşa oraşul nu are niciun administrator , niciun gestionar care să fie preocupat de buna funcţionare a sa.

Unde vă este ruşinea domnule primar ? Cum vă permiteţi să ne lăsaţi oraşul de izbelişte, mai ales artera  turistică din sezonul estival care este strada Viilor?

Marea Asfaltare a devenit Marea Păcăleală pe banii noştri. În loc să urmărească modul în care firma executantă a asfaltărilor din oraş se achită de sarcini la fel cum procedează primarul din Satu Mare, primarul Careiului trage la răspundere cu un tupeu greu de imaginat angajaţii Muzeului Judeţean pentru modul în care se achită de sarcinile lor de serviciu! Vă daţi seama ce urmează dacă va păcăli Consiliul Judeţean să cedeze secţia muzeală de la Carei grofului dictator.

Doar pe Buletin de Carei puteţi urmări  realitatea careiană neromanţată pentru că Buletin de Carei nu este finanţat de către Primărie sau partide politice.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu