Careianca Daiana Oneț desemnată cea mai bună jucătoare la CUPA CODRULUI

• publicat la: 29 martie 2018
Careianca Daiana Oneț desemnată cea mai bună jucătoare la CUPA CODRULUI

La data de 29.03.2018, la Băița de sub Codru în jud. Maramureș, a avut loc un turneu de fotbal fete (Școli Gimnaziu) ”CUPA CODRULUI – 2018” la care au participat 6 echipe, dintre care 2 echipe ale județului Satu Mare: Daliana Carei și Școala Gimnazială Bârsău. S-a jucat sistem 5 + 1.

După tragerea la sorți,  Daliana Carei a câștigat cele două meciuri din grupă: 2 – 0 a învins Șc. Bârsău și 3 – 0 a învins Șc. Satulung. În finală cu echipa gazdă (Șc. Băița de sub Codru) scorul a fost 0 – 0, echipa careiană a pierdut la loviturile de departajare (7 metri) cu scorul de 1 – 0 și a ocupat locul doi. Careianca Oneț Daiana fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului.

La data de 29.03.2018, la Băița de sub Codru în jud. Maramureș, a avut loc un turneu de fotbal fete (Școli Gimnaziu) ”CUPA CODRULUI – 2018” la care au participat 6 echipe, dintre care 2 echipe ale județului Satu Mare: Daliana Carei și Școala Gimnazială Bârsău. S-a jucat sistem 5 + 1. După tragerea la sorți Daliana Carei a câștigat cele două meciuri din grupă: 2 – 0 a învins Șc. Bârsău și 3 – 0 a învins Șc. Satulung.

În finală cu echipa gazdă (Șc. Băița de sub Codru) scorul a fost 0 – 0, echipa careiană a pierdut la loviturile de departajare (7 metri) cu scorul de 1 – 0 și a ocupat locul doi.

Antrenorul precizează că ”a fost un eșec având în vedere valoarea tehnică și jocul prestat în finală de către fete”

Careianca Oneț Daiana fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu