Eveniment inedit la Castel

• publicat la: 20 iunie 2018
Eveniment inedit la Castel

Un eveniment deosebit a fost  creat pentru a încuraja tinerii să participe la activități de ecoturism și mișcare în natură, activități organizate de Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților din Satu Mare și Clubul de Ecologie Pro Terra din Carei.

Dacă: – ai intre 14-35 de ani – vrei sa participi la drumeții montane cu un grup de oameni entuziaști care te pot ghida; – vrei să îți faci noi prieteni…sa dormi în cort..să îți arăți sau să îți descoperi talentul artistic… – îți dorești să înveți lucruri noi despre corpul și mintea ta, despre natură, ecologie și locurile minunate pe care le poți explora chiar din aceasta vară… …Vino sa ne cunoaștem.

Aventura poate incepe pentru tine mai curând decât credeai. Ne vom.prezenta activitatea de până acum și planurile care te pot include și pe tine☺

Evenimentul va fi insotit de un minirecital de folk sustinut de artistii:Moni Ivan, Dana Blage si Geoge Negrea.

Evenimentul este dedicat in special elevilor și studenților. Cu toate acestea, tinerii de orice vârstă sunt bineveniți! Intrarea este liberă. Vă așteptăm mâine, 21 iunie, de la ora 18,00 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi.

Lasati un comentariu