Careienii îşi fac treceri de pietoni dacă Primăria doarme

• publicat la: 25 iulie 2018
Careienii îşi fac treceri de pietoni dacă Primăria doarme

Se întâmplă la Carei judeţul Satu Mare. Treceri de pietoni trasate de localnici pe fondul nepăsării administraţiei. Careienii sunt oameni vrednici şi gospodari şi nu stau să aştepte ca Primăria la care plătesc taxe şi impozite să traseze treceri de pietoni. Mulţumim careienilor cu spirit civic pentru semnalare şi pentru imagini.

Tot cu ajutorul careienilor care au semnalat Buletin de Carei pericolele la care se expun prin lipsa trecerilor de pietoni pe strada Mihai Viteazu acestea au fost amenajate in scurt timp.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/treceri-de-pietoni-noi-pe-strada-mihai-viteazu-dupa-semnalarile-buletin-de-carei.html

 

comentarii

de Buletin de Carei la 25 iulie 2018 - 21:12

Multumim pentru ca ne urmariti. Stim ca va deranjeaza stirile pe care nu le pot publica cei platiti din banul public. Politia Locala ce pazeste? Copilul bolnav de ce nu este internat sau supravegheat? Va faceti de ras cu astfel de comentarii si va dati de gol ca postac. Va invitam sa cititi si despre contractele de inchiriere ale Primariei pentru un imobil pe care nu il are in proprietate. Tot un copil bolnav le-a facut?

Lasati un comentariu