S-a deschis Târgul de Turism

• publicat la: 22 februarie 2019
S-a deschis Târgul de Turism

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României și-a deschis porțile  ieri, 21 februarie 2019, la Romexpo. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României , Mihai Daraban, a deschis  cea de-a 41 ediție a Târgului de Turism, care se desfășoară în perioada 21-24 februarie, în București.

Târgul de Turism al României reunește 330 de mari companii iar gradul de internaționalizare anul acesta este de 22%. 15 țări își prezintă zonele și obiectivele turistice: Bulgaria, Chile, Congo, Croația, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania și Turcia.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara și toamna, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și în parteneriat cu: Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC).

Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din România prin intermediul: Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene si Primarii. Nici Consiliul Județean Satu Mare și nici Centrul de promovare a turismului local Carei nu se regăsesc printre participanti în acest an.

Vizitatorii sunt aşteptaţi la Târgul de Turism cu mii de pachete promoţionale care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

 

Lasati un comentariu