Și UDMR susține corupții prin votarea modificărilor din Codul Penal

• publicat la: 25 aprilie 2019
Și UDMR susține corupții prin votarea modificărilor din Codul Penal

Ziua de 24 aprilie 2019 este ziua în care în Camera Deputaților s-au votat proiectele pentru modificarea Codului penal şi a celui de procedură penală. Adică PSD, ALDE, cu sprijinul total al UDMR  au considerat că infractorii trebuie să răspundă pentru faptele lor pe o perioadă cât mai scurtă…adică suficient de scurtă  pentru a se prescrie dosarele fierbinți ale unui conducător de partid .

In loc să fie înfierate și să nu existe clemență pentru faptele de corupție, acestea sunt încurajate cu fiecare gest de actuala guvernare susținută 100% de UDMR.

Și ne mirăm de ce conducerea UDMR a mun.Carei nu este sancționată pentru abuzurile sale de guvernanți. Aceștia sunt cei care vin să ceară voturile contribuabililor onești… și la Carei și în alte localități!  Din moment ce UDMR Carei are un președinte care are reținere pe venit pentru datoriile la fisc și care inițiază proiecte de scutire de la plata impozitelor a asociației unde este membru fondator și care semnează declarații oficiale false.

Care președinte  are însă tupeul de a denigra  careienii  care aduc venituri orașului, care sunt angajatori și se implică în acțiuni culturale și sociale. Tot președintele UDMR Carei care este și primar interzice amplasarea pe clădirea Primăriei Carei a plăcii comemorative cu numele românilor participanți la Marea Unire din 1 Decembrie 1918 , clădire în care a avut loc adunarea din noiembrie 1918 de alegere a delegaților careieni.

sursa foto…Atac la cenzură MM

La Carei, UDMR are trecute ca date de contact ale președintelui său datele Primăriei Carei….

Buletin de Carei

Lasati un comentariu