Creștinii de la Școala de Vară la Biserica ortodoxă Sf.Dimitrie din Carei

• publicat la: 29 august 2019
Creștinii de la Școala de Vară la Biserica ortodoxă Sf.Dimitrie din Carei

La Carei se află în plină desfășurare Școala de Vară având ca temă Dictatul de la Viena și consecințele sale în zona Carei. După ce ieri a avut loc o întâlnire cu fosții refugiați din satul Scărișoara Nouă iar în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire cu istoricul Vasile Lechințan , secretarul Societății AVRAM IANCU, cu Gabriel Pleșa, viceprimarul mun.Alba Iulia și cu deputatul Daniel Gheorghe, astăzi, creștinii de la Școala de Vară Carei 2019  au participat de dimineață la praznicul Tăierii Capului Sf.Ioan botezătorul de la Biserica Sf.Dimitrie din centrul orașului.

După masă va avea loc o întâlnire cu foștii refugiați din satul Lucăceni, de la ora 16,30 iar mâine va fi marcată data odiosului Dictat de la Viena la Satu Mare, la Muzeul Județean de la ora 16,00.

Sâmbătă, 31 august 2019, de la ora 16,00, sunteți invitați să luați parte la slujba de comemorare a foștilor refugiați careieni din 1940, în fața monumentului ridicat în memoria acestora , în curtea buisericii Sf.Apostol Andrei. Vor fi prezenți membri familiei fostului primar al Careiului din 1940, dr.av.Valer  Câmpianu printre care și fiica acestuia.

Buletin de Carei

comentarii

de Hoty la 29 august 2019 - 20:43

Da si in timpul slujbei vorbeau la telefon si radeau si putin ii interesau slujba, nu prea era atenti la biserica, tipic romaneste sud

de Buletin de Carei la 29 august 2019 - 21:43

Asa se vedea din biserica reformata? Postacul grupului de interes schimba nick urile ca sa credem ca sunt mai multi dar tot acel amarât de postac se chinuie să denigreze tot ce este românesc. Ba e hoty ba e remuus ba e boiko. La voi e tipic să faceți politică în biserică și să îndemnați la neînțelegeri între români și maghiari dar mai ales la maghiarizarea românilor.

de De ce la 30 august 2019 - 04:16

fugi procurorule ???de ce?

de monika la 30 august 2019 - 07:22

ati luat pastilele domnul agro de ce?

Lasati un comentariu