Cod Galben la Primăria Carei după amenințarea cu moartea a familiei Ciută

• publicat la: 13 februarie 2020
Cod Galben la Primăria Carei după amenințarea cu moartea a familiei Ciută

S-a dat startul la campania electorală pentru alegerile locale. Nu la cea oficială, evident. Fețe galbene, de ceară, dezbat  posibila candidatură a celui  de necontrolat de grupul obscur. Doar că nici consilierul preocupat de soarta buruienilor de la sediile partidelor din Carei și de serialele lacrimogene ,,Împușcă-l pe Castorică,,  nu mai este ce a fost. Nu se mai poate apleca cum făcea odată.

S-a lâncezit de la statul pe scaunul cald oferit de nănașul primar în Primărie după ce a trebuit să părăsească redacția sătmăreană. I-a adus ce-i drept nănașul evazionist vreo două ajutoare plătite tot de careieni și a înființat chiar un compartiment de comunicare în Primărie  dar degeaba. Nu fac față cerințelor.

Nu au ținut pasul cu dezvăluirile din Buletin de Carei despre modul în care se administrează orașul de către trio Kovacs-Keizer-Beko, tovarășii din vremea PCR.  Nici tinerelul cu pantaloni scurți din Căpleni și purtat pe la toate procesele consilierului și finului primarului nu mai poate denatura realitatea pe cât i se cere.

Așa că tot la un evazionist s-a mai făcut apel. Unul din familia de grup și cu protecția asigurată la Poliție după scenariul aplicat de primar cu consilierul său, adică fin și nănaș.

Deci importul circului sătmărean ,,Împușcă-l pe Castorică,,   ce a îngrețoșat opinia publică s-a finalizat cu succes la Carei. De așa ceva are nevoie primarul evazionist pentru a ascunde mânărelile sale cu banii de proiecte europene.  Avem recepții semnate la proiecte cu finanțare nerambursabilă fără ca lucrările să fie terminate în totalitate. Unele sunt terminate, e drept,  dar arată la fel ca înainte de începerea lucrărilor.

Și culmea, cei care se  bagă în seamă pe motiv  de neînțelegere a ce presupune a fi analfabet funcțional sunt tot cei care ridică osanale tătucului evazionist. Ei se fac că răcnesc împotriva corupției de la capitală dar de cea de  la Carei Ferească Sfântul să spui ceva.   Nu putem avea de la ei alte pretenții se pare.

Așa că intoxicarea cu dejecții urât mirositoare este abia la început.  Realitatea se vrea îngropată iar cei care NU respectă legea trebuie omagiați, periați și pregătiți pentru un nou mandat.  Se petrece la Carei în anul de grație 20 20. Iar careianul  contribuabil merge la Serviciul de Taxe și Impozite pentru ca să verse  sumele datorate din care mai apoi se vor plăti salariile celor ce stau pe Facebook în timpul programului din Primărie.

Disperarea de a nu mai ajunge la  fondurile publice atinge cote exponențiale în tabăra actualei conduceri din care nu face parte niciun român. De aici și eforturile astronomice pentru a împiedica orice independent financiar să acceadă în structurile administrative.

Amenințarea cu moartea va fi cercetată de cei în drept. Știm că cei doi agitatori vocali au câte un nănaș de cununie din Poliție. Degeaba. Nu le insuflă curajul de a face cunoscute Achizițiile Publice de la Primăria Carei, de a scrie că nu ajung impozitele colectate pentru a acoperi cheltuielile de la Autoritățile publice din care fac parte cei 88 angajați ai aparatului primarului sau de a recunoaște că proiectele cu finanțare nerambursabilă au semnate recpțiile și încasați banii pentru lucrări încă neterminate.

Păcălicul Careiului vorbește de reclamă înainte de a arunca o privire pe contorul de trafic al blogului său…diferență de doar 2000 în spatele Buletin de Carei.

Analfabeții funcționali pot pune întrebări lămuritoare înainte de a se produce la secțiunea ,,comentarii,,. Oferim explicații în mod benevol. Lămîia e bonus.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu