Scaune noi la stadionul municipal Victoria. Tribuna cere recondiționare

• publicat la: 27 februarie 2020
Scaune noi la stadionul municipal Victoria. Tribuna cere recondiționare

S-a terminat lucrarea de montare de scaune la tribuna de la stadionul municipal Victoria.  Să nu care cumva să vă închipuiți că în prealabil tribuna a fost recondiționată și abia apoi să se monteze scaunele noi. Primarul a intrat  în campanie și e nevoie de amăgit poporul. Pentru Primăria Carei e bine și așa. Lucrarea a fost încredințată societății SC Ferocat Gabi SRL Focșani, Vrancea, care a dat examenul de calitate a lucrărilor de calitate  prin execuția gardului de la stadion. La câteva luni de la finalizare gardul a luat contact cu solul, adică a căzut mai ceva ca un fotbalist secerat pe gazon.

După ce a făcut dovada priceperii execuției gardului, societatea a fost desemnată pentru  montarea scaunelor de plastic la tribuna stadionului municipal. Astăzi, 27 02.2020, lucrarea  a fost finalizată.

Contractul de prestări servicii în baza căruia a fost efectuată lucrarea, 31/18.02.2020, nu are prevăzută nicio perioadă de garanție, nicio penalitate pentru lucrări de proastă calitate… nimic. La fel arată și contractul pentru execuția gardului.  Cu alte cuvinte, mai pe înțelesul  grupării de fani ai evazionistului ce mai vrea  un mandat, societatea nu dă socoteală pentru calitatea lucrărilor….Acesta este modul de lucru de la Primăria Carei. Banii ajung unde trebuie iar de calitatea lucrărilor nici că îi pasă cuiva.

Scaunele au fost achiziționate  în culorile orașului, roșu-albastru.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu