Primăria renunţă la realizarea sensurilor giratorii

• publicat la: 25 februarie 2010
Primăria renunţă la realizarea sensurilor giratorii

Calvarul şoferilor careieni continuă. Kovacs Eugen, edilul şef, a anunţat că s-a renunţat momentat la realizarea sensurilor giratorii din lipsa fondurilor şi că de aceeaşi soartă vor avea parte şi parcările, drumurile de biciclişti şi lărgirea unor porţiuni de carosabil din municipiu.

Aceste lucrări au fost incluse într-un amplu program de Reabilitare şi Sistematizare a Traficului, realizat de Poliţia Carei, în urmă cu un an şi jumătate. Conform planului iniţial, punerea lui în aplicare trebuia să se realizeze acum un an, dar singurele măsuri realizate au fost introducerea unor sensuri giratorii în Cartierul Mihai Viteazu I. Acestea nu au avut, însă, efectul scontat, ba mai mult au bulversat circulaţia şi au generat nemulţumirea locuitorilor din zonă.

Primarul Kovacs Eugen nu a putut preciza dacă este vorba doar despre amânarea investiţiei sau dacă Administraţia Locală a renunţat definitiv la implementarea măsurilor de sistematizare a traficului.

Sensurile giratorii urmau să fie amplasate la intersecţia străzilor Mihai Viteazu, Corneliu Coposu şi 1 Mai, respectiv la intersecţia străzilor 1 Mai, Ignişului şi Calea Armatei Române.

P.Sarvadi

comentarii

de Adriana la 25 februarie 2010 - 22:04

Probabil va fi socul vietii mele cand am sa aflu ca in Carei s/a rezolvat problema apei menajere, a traficului si unicului semafor, a strazilor si din nou, a unicului bulevard. Daca stau sa ma gandesc lista ar fi mult mai scurta daca as incepe sa enumar ce nu trebuie facut in Carei. Din pacate nu cred ca in urmatorii 50 de ani se va intampla ceva bun acolo. Suntem mult prea preocupati de viata de zi cu zi, prea letargici, ne intereseaza cu totul altceva apoi ne lamentam ca ne doare sau nu avem sau nu s/a rezolvat sau e in acelasi stadiu sau…, sau…etc. Dar cum se spune „speranta moare ultima” si sper din suflet sa fie mai aproape decat am estimat eu! Dar …rabdare si…speranta!!!

de Sergiu la 28 februarie 2010 - 07:55

Pai asa le trebuie careienior, rromilor, maghiarilor si fraierilo care l-au votat pe acest necioplit si hot de om cu numele de Eugen Kovacs. A promis marea cu sare si sensuri giratorii in campania sa electorala, ca va face si va drege…si uite rezultatul acestor sesnuri giratorii:CIUCIU. Asa ca nu m-ar mira daca as auzi ca nici nu se mai repara craterele din asfaltul drumurilor. Oricum sa se stie ca mizeria asta de primar a primit unele oferte de reabilitare a drumurilor si drumul principal Oradea-Satu Mare, dar el cred ca asteapta sa ii cada mai mult in buzunar. Cu toate astea m-ai bine nici nu l-ati pune in ziar pe avarul asta de animal, ca om nu e. Sa traiti si la multi ani

Lasati un comentariu