Udrea: Decât să construim bazine de înot în comune mai bine reabilităm drumuri anul acesta

• publicat la: 2 martie 2010
Udrea: Decât să construim bazine de înot în comune mai bine reabilităm drumuri anul acesta

Udrea a anunţat că a stabilit o procedură, pentru că parlamentarii au de dat socoteală în faţa electoratului şi au venit să întrebe cum se derulează investiţiile ministerului în colegiile lor.

“Pentru ca comunicarea să fie mai uşoară am stabilit ca fiecare judeţ să vină la Minister să discutăm investiţiile în derulare şi posibilitatea de a derula proiecte noi după ce merg acasă şi îşi fac o analiză la nivelul colegiului şi al judeţului. Fiind atât de multe programe şi încercând o investiţie echilibrată în fiecare judeţ, am convenit această strategie. Am decis să avem o ordine a priorităţilor. Într-un an în care bugetul ministerului este mai mic cu 31%, nu putem să nu avem o listă de priorităţi. Înainte de construi bazine de înot în comune, mai bine reabilităm drumuri în anul acesta”, a explicat ministrul Dezvoltării.

Ea a mai spus că a avut o discuţie cu deputaţii PDL legată de alocări pe anii trecuţi “Parlamentarii noştri au fost totuşi nemulţumiţi că, în anii precedenţi, alocările s-au făcut mai mult către primăriile PSD şi PNL. I-am asigurat că alocările din acest moment se fac pe principiul alocării proiectelor, principiu cu care au fost în totalitate de acord”, a spus Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltării, prioritatea este a aloca fonduri şi a construi drumuri, după aceasta urmând reţelele de apă, căminele culturale, mai apoi bazinele de înot sau patinoarele.

Elena Udrea a mai spus că la minister sunt întâlniri cu parlamentarii din toate partidele, fără apartenenţă politică.

“Dacă mă vor invita şi ceilalţi, n-am nicio problemă să merg”, a mai spus ministrul Dezvoltării.

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor are întâlniri în fiecare zi de luni cu unul dintre miniştrii partidului, pentru ca deputaţii să afle strategia Guvernului şi să pună întrebări legate de problemele din domeniul respectiv.
Săptămâna trecută, grupul parlamentar al PDL s-a întâlnit cu ministrul Sebastian Vlădescu.

(Sursa: MEDIAFAX)

Lasati un comentariu