Pe cine deranjează Buletinul de Carei ?

• publicat la: 28 iulie 2010
Pe cine deranjează Buletinul de Carei ?

Pe 17 aprilie a.c. am avut prima surpriză neplăcută de la lansarea în mediul online a Buletin de Carei. Site-ul nostru nu  a fost accesibil timp de 2 zile, fiind atacat  şi pusă în pericol baza de date.

In luna mai, www.buletindecarei.ro a fost  virusat , afectând cititorii care nu aveau protecţie antivirus pe calculatoarele personale.

Astăzi, 28 iulie , a avut loc o altă tentativă de atac asupra site-ului, acesta fiind imposibil de accesat câteva ore.

Deşi ne-am luat măsurile de siguranţă, de fiecare dată s-a operat într-un alt mod.

Se pare că vrând- nevrând  ne vom îmbunătăţi sistemul de securitate căci vorba românului… ‘ceea ce nu te omoară te întăreşte”.

Curios este faptul că deşi de la primul eveniment de acest gen am sesizat în scris instituţiile abilitate a lua măsuri pentru combaterea şi pedepsirea unor astfel de infracţiuni de încălcare a proprietăţii private, nici până in ziua de azi nu s-a rezolvat nimic.  Datele furnizate erau mai mult decât suficiente pentru a depista infractorii dar nu s-a luat nici o măsură până in prezent  şi de aici repetarea infracţiunii.

Ziarul Buletin de CAREI a apărut pe piaţă în aprilie 2005 şi de-a lungul timpului a surprins atât evenimente pozitive cât şi mai puţin pozitive. Toate au avut acoperire în realitate. Nu am publicat niciun articol fără să fim bine documentaţi şi fără să avem documente în sprijinul celor menţionate în articole.

Nu a fost şi nici nu este uşor să surprinzi situaţii şi evenimente din toate sferele de activitate ale oraşului dar , din respect pentru cititori şi pentru locuitorii acestui oraş,  am evidenţiat mereu REALITATEA.

Regret că unii au înţeles greşit aceste aspecte dar îi asigur pe cititori că şi în continuare vom  proceda întocmai ca până acum. Deşi nu putem să fim prezenţi la toate evenimentele , le vom prezenta pe cele mai importante şi poate , cu sprijinul Dvs., al cititorilor , vom primi informaţii despre cele la care nu am putut fi prezenţi.

Vă multumesc celor care ne sustineţi , vă mulţumesc şi celorlalţi pentru că nu ne permiteţi  să ne lăsăm pe tânjeală.

Am şi o veste bună. Traficul nu a scăzut în timpul blocării site-ului.

Daniela CIUTĂ

comentarii

de cititor la 29 iulie 2010 - 01:42

Cu toata critica,jos palaria ca mai existati…nu deranjeaza pe nimeni ca existati..paranoie…

de cititor la 29 iulie 2010 - 06:09

cand cineva depune sesizari in scris la politie probabil ca are si ceva dovezi ,nu? asa ca nu trebuie sa fim rai si sa privim numai din punctul nostru de vedere; felicitari celor de la ziar

de cetateanu'-Bula la 29 iulie 2010 - 09:35

Daca si pe minye ma lasa sa scriu,
E BUNN Ziaruu !
La Multzi anii !

de boixosnois la 29 iulie 2010 - 10:57

si ce-i daca nu a scazut traficul..n-am inteles constatarea asta

de gabi la 29 iulie 2010 - 11:42

inseamna ca s-au trimis requesturi catre pagini. ca probabil aia se evalueaza de catre un program de determinat traficul. doar ca raspunsul la request era neasteptat 😀
in mod sigur voiau sa faca reclama la softul de calcul al traficului, nu se dadeau mari!!! :D:D

de Un alt cititor la 29 iulie 2010 - 11:50

Se stie cui nui place Buletin de Carei,in general cititorii si-au dat seama,cine sunt acele personaje…dupa comentariile facute la diferite articole.Dar e problema lor,oare cine-i baga in seama?E un gest urat din partea lor, oricum daca au ceva cu cei care scriu asta nu inseamna ca trebuie sa se razbune si pe cititori.Asta e padurea Careiana,cu multe uscaturi in ea.
Cred ca sunt niste personaje care au ei o problema ,sunt virusati la cap,sufera de prostie si lipsa de bun simt.Sunt cei despre care au mai aparut unele articole adevarate prin ziar .Acestia sufera cu capu,habar nu au cum se face un ziar, sau presa in general, cata munca si raspundere este,ei stiu doar sa critice,sa se razbune sau sa sparga si sa viruseze siteuri,fara sa vada hibele lor. Oricum sper sa mergeti inainte si incercati sa gasiti o solutie mai sigura pentru a nu va mai putea sparge sau virusa siteul.Succes BULETIN DE CAREI !NU VA LASATI INTIMIDATI !Sunt mai multi cu voi decat cei impotriva voastra !!!

de pax et bonum la 29 iulie 2010 - 14:09

forza bdc!!!

de Pe cine ? la 29 iulie 2010 - 16:20

pe tampiti ai deranjaza,pe cretinii pe carei criticati in articolele voastre,cei asa de greu de inteles !!1

de toth zoltan la 29 iulie 2010 - 16:38

sunt niste sobolani care se ocupa de asa ceva, nu tampitii si cititorii care fac commenturi. asta li pasiunea lor sa „deranjeze” site-uri care au vizualizari destul de multe. deobicei aceste specii de sobolani de casa reusesc deseori sa „sparga” site-uri precum NASA, FBI si alte organizatii. asa ca nu va precipitati in halu asta, deoarece e un lucru din pacate banal sa fie sparte sau blocate servere ale site-urilor. pe viitor numai de bine

de danim la 30 iulie 2010 - 19:59

cum si-au obtinut posturile cei din primarie?
Ar fi un subiect…

de klara la 31 iulie 2010 - 08:35

La ce posturi te referi Danim?
De la portar la primar toti si-au obtinut posturile PCR.

de Gabi D la 1 august 2010 - 16:06

Felicitari Buletin de Carei,eu voi continua sa va citesc!S-o tineti tot asa si nu va lasati intimidati!Probabil ca pe multi deranjeaza acest ziar,dar ce sa-i faci,asta-i lumea reala in care ne chinuim sa traim!

de mircea la 17 august 2010 - 08:37

paul scrie si despre august festival ceva
ce se va intampla si programul ca sa stim si noi
ms

Lasati un comentariu